kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Идат празници. Отварям тема в която предлагам да слагаме снимки на вкусни гозби. Да ни потича слюнка и да се заканваме да си гостуваме :-).
Пускам една снимка дето съм публикувал вече в друга тема, но трябва да се започне отнейде, нали?
Това е шарана ни от миналия Никулден.
Суров.
и готов
Голям добитък ей, едвам се побра в тавата, за която вземах размерите на фурната и пратих Вяра да я купи. И пак трябваше да му подвием опашката нагоре за да се събере.
Извинявам се за качеството на снимките, но това са кадри от видеокамерата.
Тая година пак съм обещал голям шаран на Вяра :-)
Ваш ред е :-) _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
Пуснато на: Чет Окт 30, 2008 9:17 pm Заглавие:
И този никулден тъщата ще готви шаран, надявам се.
Този път мисля да направя снимки и да ги пусна във форума. _________________ Живот на колела
www.kemper-club.com
Мишо, то добруджанките са на Вяра специалитет и на външен вид не са впечатляващи - но пък на вкус...ти знаеш :-). Миналата седмица на язовира всички и ги похвалиха :-). _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
Ако Вяра реши, че не е държавна тайна, може да даде малко инфо за тях.
Като направи ще пусна една снимка и рецепта. Много са лесни, пък си облизва пръстите човек. _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
Регистриран на: 19 Дек 2007 Мнения: 373 Местожителство: Нова Загора
Пуснато на: Чет Окт 30, 2008 10:57 pm Заглавие:
loveforever написа:
Леле, Сиси направо ме разби с тези вкуснотии, чудесни са!
Благодаря ти ,Дани! И твоят снимков материал от миналия Никулден изглежда страшно вкусен. А и огромния шаран ,които е приготвил Марти ,изглежда много апетитен,сигурно и на вкус е бил страхотен.
Пуснато на: Пет Окт 31, 2008 1:49 pm Заглавие:
Сиси ти винаги така подреждаш яденетата, че човек да не му се иска да ги развали, като ги изяде! _________________ "Не бива да се дава подкрепа на глупци" - В. Левски до Л. Каравелов, 25.08.1872 г.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3 ... 18, 19, 20Следваща
Страница 1 от 20
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети