kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Къмпинг Градина

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Къмпинги, къмпингуване
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
kaloyan
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: Европейския съюз :-)))

МнениеПуснато на: Чет Юли 15, 2010 12:03 pm    Заглавие: Къмпинг Градина Отговорете с цитат

В Събота, 09.07.2010 по БНР, програма "Хоризонт" имаше коментар за к-г Градина.

От този сезон, годишната цена за каравана била 6800 лв. Shocked Shocked Shocked В резултат на което имало "само" 40 каравани, а през миналата година били над 200... Shocked Shocked Shocked На въпрос на журналистката от Хоризонт, собственичката на къмпинга (някаква дама), заяви, че всички цени в държавата се били увеличили... и на газ, и на ток... и нямало начин да не вдигне цените и тя... Laughing

Имаше и интервю с къмпингуващи: всичко било добре, само дет`тоалетните не били ремонтирани от миналия век и нямало топла вода.

Ееееееееех... гъби и балами не се садят, защото те сами никнат Very Happy
MITKO70
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юли 15, 2010 1:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да прав си ,той Марци още миналата година се отказа от там и продаде караваната,ама сега са избили рибата с тези цени Shocked
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
vladostanimirov

МнениеПуснато на: Чет Юли 15, 2010 3:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Някаква-та дама е небезизвестната г-жа Банева Втора. Дългогодишна любовница на г-н Николай Банев(АКБ-е Форес)изчака г-жа Банева -Първа да се спомине от рак (той не идва от хубаво) и сега оглавява империя от бижутерски магазини, и се появява на всякакви "светски" събития и приеми. Дреме и на госпожата дали има условия на Градина и дали имало почиващи там! Даже по-добре да няма ! Ще си го огради "местото" ще си сложи видеокамери ,басейн и малка хасиенда с кейче за яхтата. Ние за какво сме и!
Ако искаше да компенсира повишаващите се цени на тока и газта, щеше да сложи цена за ток и газ на ден- На мене не ми требе ток ,ни газ, ни парно! Аз намерих своята "Градина" -намира се на 427 км от София ,цена за първа линия- 0,00лв на ден. Има вода ,има риба, има пясък ,има бистро ,топло море, има спокойствие и тишина! Намерете я и вие!

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Бо
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Чет Юли 15, 2010 4:20 pm    Заглавие: Re: Къмпинг Градина Отговорете с цитат

kaloyan написа:

От този сезон, годишната цена за каравана била 6800 лв. Shocked Shocked Shocked В резултат на което имало "само" 40 каравани, а през миналата година били над 200... Shocked Shocked Shocked

Дянков да провери за декларираните доходи от къмпинга за миналата, а по-къно и за тази година.
Дали ще съвпаднат? Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
vladostanimirov

МнениеПуснато на: Чет Юли 15, 2010 4:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Те, доходите от къмпинга за миналата година не са високи-има-няма 4-500 000 лв! Двете яхти и двата джипа като се зачислят на името на къмпинга- те ти 8-900 000 лв разход (пристанищни такси, транспорт, горива, разходи за екипажите ,командировъчни) и накрая излиза на минус!Аз съм балъка ,дето плащам данъци, не тя!
Върнете се в началото
Бо
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Чет Юли 15, 2010 5:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vladostanimirov написа:
Аз съм балъка ,дето плащам данъци, не тя!

Станахме двама. Laughing
Върнете се в началото
mashbob

Местожителство: БГ-София

МнениеПуснато на: Чет Юли 29, 2010 10:42 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъй тъй.
Владо е прав. Всеки да си намери своята "Градина". На таквизи като споменатата госпожа и прочее като нея, ни лев не давам. Изкарахме няклко дни на "Каваци" за по 30 лв. на ден, но някакси не ме кефи тая работа. Ще мислим, ще търсим и ще си споделяме. Ей така ще стават нещата за в бъдеще.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана Yahoo Messenger
Стефан Пловдив

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Юли 29, 2010 1:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бобо, Боби, пак си дръпнал късата клечка, казах ти къде да ходиш, въртя сука - Гърция, Турция и накрая пак в лайната отиде. Сам си си виновен.
mashbob

Местожителство: БГ-София

МнениеПуснато на: Пет Юли 30, 2010 12:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъй е бат Стефане, ама го решихме така за благото на майката на нашия шиляв малчуган. Преценихме, че е по-добре да се закотвим някъде за няколко дни, пък и да има някой, който да ни отменя поне за малко с дребосъка - кумовоте ни бяха там. Та затова. То ясно като бял ден, че вече не е приятно да се ходи из нашето Черноморие.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана Yahoo Messenger
vladostanimirov

МнениеПуснато на: Нед Юни 21, 2015 3:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Изравям тая стара тема ,защото днес бях на плаж в къмпинг Градина. Най-после ! Банев вече не е собственик, къмпинга има ново име, в баните има топла вода, правени са даже ремонти, хората обещаха за догодина да стопанисват и плажа ,като на пясъка няма да има нито едно заведение, а всички ще са около хранителният блок. Място 3-та линия , 28 лв на ден, с ток и вода и с лека кола. Не е както в Каваци ,нас с караваните да ни цакат още 5 лв за колата. Аз съм леко обнадежден. Записвам си я "Градината" в колонката със задачи и места за посещение....
За сметка на това, в Каваци е паднала бомба..... Банев е още собственика там.
Върнете се в началото
viktorsimov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Юни 30, 2016 4:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vladostanimirov написа:
Изравям тая стара тема ,защото днес бях на плаж в къмпинг Градина. Най-после ! Банев вече не е собственик, къмпинга има ново име, в баните има топла вода, правени са даже ремонти, хората обещаха за догодина да стопанисват и плажа ,като на пясъка няма да има нито едно заведение, а всички ще са около хранителният блок. Място 3-та линия , 28 лв на ден, с ток и вода и с лека кола. Не е както в Каваци ,нас с караваните да ни цакат още 5 лв за колата. Аз съм леко обнадежден. Записвам си я "Градината" в колонката със задачи и места за посещение....
За сметка на това, в Каваци е паднала бомба..... Банев е още собственика там.

Тази година ще бъдеш ли пак на Градина и ако да, то откога?
Върнете се в началото
vladostanimirov

МнениеПуснато на: Чет Юни 30, 2016 7:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Градина е записана в списъка ми за посещение. Все някога ще ида и там. По принцип ,посещавам български къмпинги само в краен случай.
Сежа се замислям кога ли ще е това ми посещение. Примерно ,ако ми се развали колата между Черноморец и Созопол има много голяма вероятност да посетя къмпинга.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Къмпинги, къмпингуване Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети