kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Чет Юли 15, 2010 12:03 pm Заглавие: Къмпинг Градина
В Събота, 09.07.2010 по БНР, програма "Хоризонт" имаше коментар за к-г Градина.
От този сезон, годишната цена за каравана била 6800 лв. В резултат на което имало "само" 40 каравани, а през миналата година били над 200... На въпрос на журналистката от Хоризонт, собственичката на къмпинга (някаква дама), заяви, че всички цени в държавата се били увеличили... и на газ, и на ток... и нямало начин да не вдигне цените и тя...
Имаше и интервю с къмпингуващи: всичко било добре, само дет`тоалетните не били ремонтирани от миналия век и нямало топла вода.
Ееееееееех... гъби и балами не се садят, защото те сами никнат _________________ Memento mori...
Някаква-та дама е небезизвестната г-жа Банева Втора. Дългогодишна любовница на г-н Николай Банев(АКБ-е Форес)изчака г-жа Банева -Първа да се спомине от рак (той не идва от хубаво) и сега оглавява империя от бижутерски магазини, и се появява на всякакви "светски" събития и приеми. Дреме и на госпожата дали има условия на Градина и дали имало почиващи там! Даже по-добре да няма ! Ще си го огради "местото" ще си сложи видеокамери ,басейн и малка хасиенда с кейче за яхтата. Ние за какво сме и!
Ако искаше да компенсира повишаващите се цени на тока и газта, щеше да сложи цена за ток и газ на ден- На мене не ми требе ток ,ни газ, ни парно! Аз намерих своята "Градина" -намира се на 427 км от София ,цена за първа линия- 0,00лв на ден. Има вода ,има риба, има пясък ,има бистро ,топло море, има спокойствие и тишина! Намерете я и вие!
Те, доходите от къмпинга за миналата година не са високи-има-няма 4-500 000 лв! Двете яхти и двата джипа като се зачислят на името на къмпинга- те ти 8-900 000 лв разход (пристанищни такси, транспорт, горива, разходи за екипажите ,командировъчни) и накрая излиза на минус!Аз съм балъка ,дето плащам данъци, не тя!
Пуснато на: Чет Юли 29, 2010 10:42 am Заглавие:
Тъй тъй.
Владо е прав. Всеки да си намери своята "Градина". На таквизи като споменатата госпожа и прочее като нея, ни лев не давам. Изкарахме няклко дни на "Каваци" за по 30 лв. на ден, но някакси не ме кефи тая работа. Ще мислим, ще търсим и ще си споделяме. Ей така ще стават нещата за в бъдеще.
Бобо, Боби, пак си дръпнал късата клечка, казах ти къде да ходиш, въртя сука - Гърция, Турция и накрая пак в лайната отиде. Сам си си виновен. _________________ Кеф цена няма
Пуснато на: Пет Юли 30, 2010 12:40 pm Заглавие:
Тъй е бат Стефане, ама го решихме така за благото на майката на нашия шиляв малчуган. Преценихме, че е по-добре да се закотвим някъде за няколко дни, пък и да има някой, който да ни отменя поне за малко с дребосъка - кумовоте ни бяха там. Та затова. То ясно като бял ден, че вече не е приятно да се ходи из нашето Черноморие.
Изравям тая стара тема ,защото днес бях на плаж в къмпинг Градина. Най-после ! Банев вече не е собственик, къмпинга има ново име, в баните има топла вода, правени са даже ремонти, хората обещаха за догодина да стопанисват и плажа ,като на пясъка няма да има нито едно заведение, а всички ще са около хранителният блок. Място 3-та линия , 28 лв на ден, с ток и вода и с лека кола. Не е както в Каваци ,нас с караваните да ни цакат още 5 лв за колата. Аз съм леко обнадежден. Записвам си я "Градината" в колонката със задачи и места за посещение....
За сметка на това, в Каваци е паднала бомба..... Банев е още собственика там.
Пуснато на: Чет Юни 30, 2016 4:54 pm Заглавие:
vladostanimirov написа:
Изравям тая стара тема ,защото днес бях на плаж в къмпинг Градина. Най-после ! Банев вече не е собственик, къмпинга има ново име, в баните има топла вода, правени са даже ремонти, хората обещаха за догодина да стопанисват и плажа ,като на пясъка няма да има нито едно заведение, а всички ще са около хранителният блок. Място 3-та линия , 28 лв на ден, с ток и вода и с лека кола. Не е както в Каваци ,нас с караваните да ни цакат още 5 лв за колата. Аз съм леко обнадежден. Записвам си я "Градината" в колонката със задачи и места за посещение....
За сметка на това, в Каваци е паднала бомба..... Банев е още собственика там.
Тази година ще бъдеш ли пак на Градина и ако да, то откога?
Градина е записана в списъка ми за посещение. Все някога ще ида и там. По принцип ,посещавам български къмпинги само в краен случай.
Сежа се замислям кога ли ще е това ми посещение. Примерно ,ако ми се развали колата между Черноморец и Созопол има много голяма вероятност да посетя къмпинга.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети