kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Camping Lacara

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Къмпинги, къмпингуване
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Валери

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Съб Май 28, 2016 7:45 pm    Заглавие: Camping Lacara Отговорете с цитат

Здравейте на всички!
Аз съм Валери от Благоевград и съм нов в клуба.
Отскоро имам каравана и имам намерение другата седмица около 06.06.2016 да посетя някой къмпинг в Гърция.Искам да помоля за мнения относно Lacara Camping на Халкидики,Ситония.
Ще съм ви благодарен много!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
kalinntv

Местожителство: BG,Sofia

МнениеПуснато на: Нед Май 29, 2016 9:50 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен това ми е един от любимите къмпинзи...Има много простор,за разлика от повечето,бани и тоалетни мисля че са 6-7 и където и да се паркираш винаги са близо..единствения надостатък е,че слънцето доста рано се скрива за хълма и плажа остава на сянка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
Валери

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Пон Май 30, 2016 8:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря на колегата kalinntv за мнението.Явно този къмпинг не се посещава много.Най-вероятно ще се ориентираме към Арменисти,ако някой е решил другата седмица да го посети ще се радвам да се запознаем.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
ganev78

МнениеПуснато на: Вто Май 31, 2016 8:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Мисля, че като за пръв къмпинг, Арменисти ще ти хареса. Жалко, че не може да дойдем. Друг вариант е Батис, до Кавала. По близо е, и ще разгледате Кавала или Тасос ако морето още не става. Арменисти е някак отдалечен от други населени места, но иначе е хубав.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Къмпинги, къмпингуване Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети