kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравейте на всички!
Аз съм Валери от Благоевград и съм нов в клуба.
Отскоро имам каравана и имам намерение другата седмица около 06.06.2016 да посетя някой къмпинг в Гърция.Искам да помоля за мнения относно Lacara Camping на Халкидики,Ситония.
Ще съм ви благодарен много!
На мен това ми е един от любимите къмпинзи...Има много простор,за разлика от повечето,бани и тоалетни мисля че са 6-7 и където и да се паркираш винаги са близо..единствения надостатък е,че слънцето доста рано се скрива за хълма и плажа остава на сянка.
Благодаря на колегата kalinntv за мнението.Явно този къмпинг не се посещава много.Най-вероятно ще се ориентираме към Арменисти,ако някой е решил другата седмица да го посети ще се радвам да се запознаем.
Мисля, че като за пръв къмпинг, Арменисти ще ти хареса. Жалко, че не може да дойдем. Друг вариант е Батис, до Кавала. По близо е, и ще разгледате Кавала или Тасос ако морето още не става. Арменисти е някак отдалечен от други населени места, но иначе е хубав.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети