|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
vladimir12
|
Пуснато на: Пет Ное 11, 2016 9:26 pm Заглавие: Дали има собственик във форума на Hyundai Terracan? |
|
|
Скъпи колеги. Ако има някой който притежава въпросния автомобил
Hyundai Terracan, ще се радвам да сподели своето мнение, сполучлив ли е, скъп ли е за подръжка и най вече подходящ ли е за теглене на малка каравана около 700 кг. Ако пък е и от София, можем да се видим на по кафе )) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vladimir12
|
Пуснато на: Пет Ное 11, 2016 11:28 pm Заглавие: |
|
|
Явно съм си избрал бутиков модел Наздраве на всички и хубав уикенд  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hobos - Тошо и Ели
|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2016 4:34 am Заглавие: |
|
|
Хубав голям просторен джип и истинско 4х4 вакумен синхронизатор поддръжка ролки масла ремъци и др. около 1000лв. проблемни – дюзи и помпи заради не навремена смяна води се консуматив . Иначе въобще не е лош джип но зависи какъв ще попаднеш. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MITKO70 Клубен член с каравана

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2016 9:10 am Заглавие: |
|
|
Тошко,как действа този вакумен синхронизатор,интересно ми е?
А като цяло Теракана ми харесва,бях му хвърлил око преди време. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vladimir12
|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2016 9:45 am Заглавие: |
|
|
Благодаря, дано имам късмет. Сега в неделя ще огледам един  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hobos - Тошо и Ели
|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2016 12:50 pm Заглавие: |
|
|
MITKO70 написа: | Тошко,как действа този вакумен синхронизатор,интересно ми е?
А като цяло Теракана ми харесва,бях му хвърлил око преди време. |
Eeee Мите не ми се влиза в полемика не мога да пиша толкова . Вдигни си телефона да ти кажа. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
en44ev Клубен член с кемпер

|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2016 6:38 pm Заглавие: |
|
|
Теракан няма да усети каравана 700 кг. Кореец, здрав и непретенциозен. Доста лаком. Защо си харесал такъв? По - малък дизелов влекач ще ти свърши същата работа, освен ако не си решил да забиваш екстремен оф роуд...  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vladimir12
|
Пуснато на: Съб Ное 12, 2016 7:06 pm Заглавие: |
|
|
Ами знам ли... Хареса ми визуално, като коне и кубатура също Утре след огледа ще разбера като го видя на живо и го покарам, дали това е моят автомобил. Благодаря за споделеното мнение! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
en44ev Клубен член с кемпер

|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2016 10:00 pm Заглавие: |
|
|
vladimir12 написа: | Ами знам ли... Хареса ми визуално, като коне и кубатура също Утре след огледа ще разбера като го видя на живо и го покарам, дали това е моят автомобил. Благодаря за споделеното мнение! |
Отзиви за Теракан?
Ами дизелов Киа Спортидж или Хюндай Туксон след 2000 г. (идентични са), Тойта Рав4, Субару Форестър бензин, Мазда Трибют, Хонда HRV... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Ное 16, 2016 10:26 pm Заглавие: |
|
|
Аз бих добавил Хонда,но CR-V Карам такава ,2000г.147кс. бензин и за каравани до 1200кг. се представя много добре. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kacho
|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2016 9:46 am Заглавие: re |
|
|
Теракан е със страхотен мотор - здрав, непретенциозен, лесен за поддръжка. Разходът е нормален за всеки 2т. джип с гуми с диаметър 75-80см. Спокойно може да се купи и вариантът с 5 степенен автоматик - типтроник (кутията е Jatco), който е един от най-здравите автомати в класа си. Най-важното - поради ниската си цена на фона на другите баби, може да се закупи по-скъп, по-запазен екземпляр! Препоръчвам внос от Италия.
Поздрави! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ilkomuhata Клубен член с каравана

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2016 7:09 pm Заглавие: |
|
|
MITKO70 написа: | Аз бих добавил Хонда,но CR-V Карам такава ,2000г.147кс. бензин и за каравани до 1200кг. се представя много добре. |
Имаш ли наблюдение какъв разход ти дава |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2016 7:24 pm Заглавие: |
|
|
ilkomuhata написа: | MITKO70 написа: | Аз бих добавил Хонда,но CR-V Карам такава ,2000г.147кс. бензин и за каравани до 1200кг. се представя много добре. |
Имаш ли наблюдение какъв разход ти дава |
13-15/100км.газ |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2016 7:38 pm Заглавие: Re: re |
|
|
kacho написа: | Теракан е със страхотен мотор - здрав, непретенциозен, лесен за поддръжка. ........Препоръчвам внос от Италия.
|
Това не знам защо го препоръчваш,но единствения плюс е ,че нямат ръжди.Но,пък рискуваш да купиш мотор,скорости с оригиналното масло,само доливано ,има много такива случай ,както и други аномалии свързани с обслужване и поддръжка в Италия.Предпочитам да купя нещо с пълна сервизна история,обслужвано редовно,дори и с някоя точка ръжда отдолу. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chicken
|
Пуснато на: Чет Ное 17, 2016 7:50 pm Заглавие: |
|
|
В този ред на мисли, италианците как ли обслужват химическите тоалетни...
Иначе аз съм "щастлив" собственик на дизелов ван, внесен от Италия... ОК си е, но избягвам да мисля за миналото му Да са живи и здрави япончетата от Тойта, че и италианоустойчиви ги правят И няма ръжда  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|