kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Регистриран на: 18 Фев 2016 Мнения: 242 Местожителство: Русе - каравана Home Car Rally 442
Пуснато на: Пет Авг 26, 2016 12:57 pm Заглавие:
Хубава машинка, Щом ще го заменяте за караванка, защо не предложиш бартер за такава? Има доста колеги, които искат да сменят караваната си за кемпер.
Поздрави и Успех!
Пуснато на: Пон Авг 29, 2016 12:20 pm Заглавие:
Здравейте всички, нов съм във форума. По темата за въпросния кемпер имам няколко въпроса:
1. Не разбрах кемпера с кой двигател е точно като кубатура. Не съм толкова нясно с двигаделите на Фиат, за да се ориентирам само по конете.
2. Навсякъде се пишат местата за спане, а понякога се оказва, че по талон са по малко (например 1+1). Тук как е по талон?
3. Пустите тоалетни така не ги и научих. Някой би ли бил така добър да ми обясни разликата между обикновената и химическа тоалетна. Тази тук прилича на обикновена , но пусто нали съм лаик....
1. Кемпера е с деигател 1.9td 82кс на Ланчия, върви идеално на баирите и харчи-малко около 9/100.
2. Има голяма спалня отгоре, и отдоло се разтяга дивана става за двама, в талона си пише 4
3.Тоалетната е с отделен мръсен резервоар 30л.Просто заставаш някъде дърпаш едно лостче и се изчиства, слага се таблетка ThetFord в тоалетната и това преобразува всичко в хомогенна смес и е супер хуманно.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети