kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Колега и аз търсих да купя страници за тента Омнистор. Гледах много модели и на живо също. Евтините варианти бяха от материал за палатка. Не ми допаднаха. Купих си в крайна сметка универсален форселт за омнистор и фиама тенти на марката Реймо. Уникален форселт е можеш да си откачаш и слагаш всяка страница поотделно, може само предната , само странична , или всички заедно. Цената беше 700 евро, но за мен си струва всеки един лев. Купих я от Багира Велико Търново. Между другото столовете, които купих от теб са страхотни.
Мога да ти пратя снимки да видиш как изглежда форселта сложен на кемера.
Като търсиш страници трябва да съобразиш и височината на която е монтиран омнистора. Първоначално аз се бях насочил към един форселт за 700 лв , но впоследствие се оказа, че е за Омнистор максимум 2,2м , а моя е монтиран на 2.5м. Добре, че продавача от Багира се оказа отзивчив и коректен и ми измери страниците. Тоя, който купих е за страница до 2.8 метра. Демек става и е точно за Кемпери.
Точно тези страници гледах и аз, но на мен лично не ми харесаха. Къси са и материала не е добър, но за сметка на това са евтини. Ако на тебе не ти трябва нещо стабилно ще ти свършат работа. Аз исках да мога да си наредя маса и столове пред кемпера и най-различна друга посуда , въдици и да не ги прибирам всяка вечер. Дори колелетата на децата вкарвам вътре и още място има. Затова си взех цяла тента. Страшно удобство е. Разпъва се за 10 минути. https://www.reimo.com/r40/vc_reimo/bilder/firma16/pdf_zusatzinfos/Aufbauanleitungen_Zelte/475622_villa_store_premium_anleitung_de.pdf
Пуснато на: Сря Окт 03, 2018 8:16 am Заглавие:
Здравейте , да не отварям нова тема ще пиша тук . Имам форселт Isabella Forty 860 който купих от търг от Англия . Едната страница на форселта я няма явно е имало допълнително спално помещение. Търся страница или идея с какво да я заменя .Имам и комплект рейки за по малък форселт който не ми вършат работа .Моля за идеи и съвети. Благодаря
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети