kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Миналата година ходих по работа и сърбите ни посрещнаха там.Комбинирахме го с минаване през Трън и ждрелото.Язовир с курорти, но у мен остана неприятен спомен от един селски полицай, който ме спря, започна да ме разпитва за зафирата, какви и били фаровете и накрая ме глоби 12 евра, като ме прати в единствения магазин с изглед на склад, в който трябваше да моля някакъв тип да се съгласи да смени жалките си динари за моите евра и то сигурно се досещате по какъв курс.Оттогава сърбина идва тук.
ТониГ от форума сподели, че в Сърбия не трябва да се слиза от магистралата и да се излиза извън градовете, защото настрани започват подобни проблеми с местни униформени и безуниформени вагабонти.
Пуснато на: Вто Юни 15, 2010 3:25 pm Заглавие:
Колега аз знам как е в Сърбия но едно групово пътуване е по безболезнено нали в гугал излизат много интересни и красиви места там а неее далече от границата като гледам езерото нее малко а има и къмпинг
Пуснато на: Вто Юни 15, 2010 9:06 pm Заглавие:
Аз цяла Сърбия съм си я обиколил с кемпера и проблеми не съм имал.Даже за един ден минах три пъти границата между Сърбия и Черна гора та едва тогава го ядосах ченгето но си отминах с.....
А бе ти луд ли си бе брато??? Цел ден мааш с тоа фургон....
Пуснато на: Пон Юни 21, 2010 10:38 am Заглавие:
Епа, кат се разприказвахме, да вземем и ние да се включим, а. Марци давай да решаваме за колко време и за горе-доле кога.
Ти за през седмицата ли говориш или за уикенд некой.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Следваща
Страница 1 от 9
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети