kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Търся каравана за постоянно позициониране на брега на голям язовир, без да се ползва през зимата. Да е : - минимум 4м.- без никакъв в миналото или сегашен теч или изгнило- 2 спални ( 2+1детско)- тоалетна с душ (или поне килер)- работеща отоплителна газова печка- работещ перфектно хладилник на 220В(на газ не ме интересува, котлоните също) - светъл свеж интериор! Без екстри като: нови гуми, солари, акумулатор, ТВ, или уредба, лед осветление, и тн. Може и без документи за регистрация но с договор за прехвърляне така че да мога да и плащам данъка! Бюджет до 3500лв.
Регистриран на: 28 Яну 2015 Мнения: 340 Местожителство: с. Световрачене
Пуснато на: Пон Фев 25, 2019 10:44 am Заглавие:
Ако на вас не ви е писнало от захвърлени каравани на държавни места на мен е...
И това е нещо, около, което трябва да се обединим. А и за регистрирана или не каравана не също не трябва да си мълчим понеже не са малко и тук случаите на кражби!
Около яз. Батак, където ще бъде позоцирана караваната, местата на 98% са частни, останалото е горски фонд (за сега). Колегата има една каравана позоцирана там . Мястото е частно !!! Сега се търси каравана за младите, която също ще бъде там, на същото, частното място!!!!
Пиша този пост, защото колегата рядко влиза във форума и няма как да изясни своевременно ситуацията.
Поздрави! _________________ M&M - Мими и Милчо
Мдаа, ще се паркира на някое 0 ХУБАВО ДЪРЖАВНО място и ние с кемперите ще го духаме после
Ако, преди злобата имаше грам любопитство, да прочетеш поне от постовете ми във форума аджеба кой съм, сигурно нямаше да напишеш тази простотия! Заради такива писания и по-точо писАри, като тебе, доста колеги се отказаха (и аз включително) да сме активни! Благодаря ти Милчо за разяснението, но да не се принизяваме толкоз на нивото на човек който не знае какво значи на жълтите павета за именно бленуваната от него държавна земя! Иначе продължавам да си търся втората каравана
Мдаа, ще се паркира на някое 0 ХУБАВО ДЪРЖАВНО място и ние с кемперите ще го духаме после
Ако, преди злобата имаше грам любопитство, да прочетеш поне от постовете ми във форума аджеба кой съм, сигурно нямаше да напишеш тази простотия! Заради такива писания и по-точо писАри, като тебе, доста колеги се отказаха (и аз включително) да сме активни! Благодаря ти Милчо за разяснението, но да не се принизяваме толкоз на нивото на човек който не знае какво значи на жълтите павета за именно бленуваната от него държавна земя! Иначе продължавам да си търся втората каравана
Мдааа.........
Ах този форум и аз се дръпнах, ама все нещо ме влече към него
Не се връзвай (до сега това разбрах)
Остави злобарите да си се разхождат из него, затова последно време само чета и ако някой има нужда му звъня...поне за толкова години малко номера съм написал (записал)
Ще си намериш караванка има доста като гледам из сайтовете
Оплесках постовете. Гледах един Fendt заедно с тази, а и тя е с подобни шарки ,та обърках целия пост. Извинявай - лятото ще ти се извиня на място _________________ M&M - Мими и Милчо
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети