kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Вто Мар 26, 2019 10:09 pm Заглавие: Смяна на тапицерия около врати.
Здравейте, може ли някой да препоръча кой може да ми смени тапицериите около вратите на кемпера. С леглото се справих сам, но тези неща ми се струват сложни и предпочитам някой вещ в занаята да го направи. Кожа имам същата.
Благодаря.
Пуснато на: Пет Мар 29, 2019 8:37 am Заглавие:
Никой ли не знае, по софийско кой може да ми свърши работа? Все трябва да има някой който се занимава с подобни работи. Седи ми кемперчето разхвърляно, леглото разглобено и не мога да го ползвам. А не ми се ще при всичко ново, само тия части да оставя със старата кожа. Проблема всъщност е, че кожата е с дунапрен и от годините дунапрена се е разпрашил и сега пуска през дупчиците прах, като го тупнеш и адски ме дразни. Инак кожата е здрава.
Пуснато на: Пет Апр 12, 2019 9:31 pm Заглавие:
Има едни доста работливи тапицери и често ги хвалят, в хаджи димитър до била, но утре ще ти пиша телефона, че визитката ми остана в работата, а аз работя в хаджи димитър.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети