kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Free cookie consent management tool by TermsFeed Generator
Предишната тема :: Следващата тема
Автор
Съобщение
mita4eto1977 Регистриран на: 28 Авг 2019 Мнения: 4 Местожителство: Шумен
Пуснато на: Пон Окт 14, 2019 7:46 pm Заглавие: Търся си такъв механизъм за прозорец
Здравейте, търся такъв механизъм или триъгълната част където е щракалката с пружинката. Трябват ми 2 бр. Благодаря за вниманието! Поздрави! http://mita4eto1977.snimka.bg/hobby/hobi.5159468
Върнете се в началото
peterco Регистриран на: 28 Ное 2017 Мнения: 531
Пуснато на: Пон Окт 14, 2019 8:03 pm Заглавие:
Има чисто нови. _________________ "Където се мерят --- не си подавай...."
Върнете се в началото
Пуснато на: Пон Окт 14, 2019 8:35 pm Заглавие:
Да така е, но аз си търся такива. Ако не намеря такива нови, ще си възстановя тези защото ми е кеф. Къде има такива нови?
Върнете се в началото
Пуснато на: Пон Окт 14, 2019 10:54 pm Заглавие:
Има като твоите нови, но щом ти е кеф- не мога особено да ти помогна.
Попълни си профила, за да може да те насочим коректно. _________________ "Където се мерят --- не си подавай...."
Върнете се в началото
Георги Геков Регистриран на: 25 Фев 2013 Мнения: 362 Местожителство: София,Нови Искър....
Пуснато на: Пон Окт 14, 2019 11:28 pm Заглавие:
Здравей колега, добре дошъл във форума на съмишлениците които харесват кемперизма. Предполагам,че дълго си чел преди да се регистрираш и да поискаш помощ,но го правиш защото си в безизходица. Търсеният механизъм е част от кемпер или каравана и не е произведена в България. Ако съм познал, значи мога да ти помогна. За механизма не знам,но за щракалката със сигурност. Има чисто нови механизми с триъгълна щракалка, но са нови,а не остарели, но аз мога да ги състаря. Ако проявяваш интерес пиши на лични.
Върнете се в началото
Пуснато на: Вто Окт 15, 2019 7:32 am Заглавие:
Георги Геков написа: но аз мога да ги състаря. Ако проявяваш интерес пиши на лични.
Можеш ли да състаряваш детайли до пълна еднаквост? _________________ "Където се мерят --- не си подавай...."
Върнете се в началото
Георги Геков Регистриран на: 25 Фев 2013 Мнения: 362 Местожителство: София,Нови Искър....
Пуснато на: Вто Окт 15, 2019 8:28 am Заглавие:
peterco написа: Георги Геков написа: но аз мога да ги състаря. Ако проявяваш интерес пиши на лични.
Можеш ли да състаряваш детайли до пълна еднаквост?
Не
Върнете се в началото
Gunner Регистриран на: 30 Окт 2015 Мнения: 210
Пуснато на: Вто Окт 15, 2019 3:35 pm Заглавие:
Ако е рядка и ценна част, да го поправиш, ама това си консуматив, сменяш с нови и готово!
Върнете се в началото
Пуснато на: Вто Окт 15, 2019 4:34 pm Заглавие:
Не успях да намеря същите нови, затова и попитах във форума.
Върнете се в началото
Данаил Делчев Регистриран на: 21 Юли 2015 Мнения: 1312 Местожителство: Хасково / с. Узунджово
Пуснато на: Сря Окт 16, 2019 6:39 am Заглавие:
Няколко модела (дължини) са. Мери се в събрано състояние. По спомен...около 40 лева май беше бройката.
Върнете се в началото
Не Можете да пускате нови темиНе Можете да отговаряте на темитеНе Можете да променяте съобщенията сиНе Можете да изтривате съобщенията сиНе Можете да гласувате в анкети