|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Любомир Мечков

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2020 10:21 am Заглавие: |
|
|
Антон написа: | Подхвърлям идея.
Прежалваш един горен шкаф. Отвор с подхгодяща, прилична решетка на външната стена. Укрепване на шкафа. Резултатът за шум и вибрации ще го разбереш при аутопсията. В най лошия случай ше си имаш още един прозорец след демонтажа. |
Работят, става, но е адска грозотия. Тоест работят докато не се скъса някоя спойка или цветна заварка. Или от вибрациите не се разпени компресорното масло и не се качи завинаги в изпарителя.
За шум и вибрации - специалните за кемпери и каравани не са никак тихи, нито пък без вибрации. Защото таванът е като камбана и предава по цялата къща. _________________ www.facebook.com/rheampbulgaria/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Антон

|
Пуснато на: Сря Яну 15, 2020 7:13 pm Заглавие: |
|
|
Това е правено на каравана, която седеше с месеци на едно място. Шкафчето беше голямо и целият климатик влизаше вътре. Дори не беше демонтирана вратичката. При предвижване просто се сваляше и пътуваше на пода. Не беше точно " монтиран ". Вероятно при лашкане щеше да изкърти всичко. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gourgourov
|
Пуснато на: Чет Яну 16, 2020 10:40 am Заглавие: |
|
|
Не разбирам, аз ли нещо не се изразявам правилно.
Темата е тип "смяна на блокирал двигател", а отговорите са от сорта на "купи си Пежо щото не си заслужава да го ремонтираш.."
Моля ако някой знае разлики в устройствата на двата агрегата и ИСКА ДА ГИ СПОДЕЛИ, а не да повтаря, че разлики има ама няма да си губи времето да ибяснява, да вземе участие... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Любомир Мечков

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Антон

|
Пуснато на: Пет Яну 17, 2020 9:35 am Заглавие: |
|
|
В Google търсачка "пластмасов въздуховод" излизат ъглови.
Качи снимка след монтажа |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gourgourov
|
Пуснато на: Съб Яну 18, 2020 12:14 pm Заглавие: |
|
|
Продава се оригинален въздуховод/изолатор на Дометик за 30 долара. Монтира се на предния радиатор заедно с охлювния вентилатор. Кутия за климатик 110 долара. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiko_n

|
Пуснато на: Пет Мар 06, 2020 10:46 pm Заглавие: |
|
|
Аз пък се радвам като видя че на някой му се занимава с такива работи .
Бих помогнал ако се опре до хладилничарски услуги .
Нещо не се ориентирах от двата линка за да ти кажа има ли разлика. Може би с марка и модел ще е по добре |
|
Върнете се в началото |
|
 |
madbatt
|
Пуснато на: Нед Мар 28, 2021 9:25 am Заглавие: |
|
|
https://transcool.info/
Тоя китаец, става ли за нещо? _________________ Колкото повече бетон, толкова повече каравани. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kiko_n

|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2021 10:43 am Заглавие: |
|
|
Незнам какви са ти очакванията от този ,, китаец ,, . За мен може да се използва за овлажнител на въздуха , но не и за охлаждане на помещение .
Аз не бих си го купил . |
|
Върнете се в началото |
|
 |
nkalendzhiev

|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2021 2:26 pm Заглавие: |
|
|
А на мен ми е интересно година по-късно автора на темата успя ли да "натрие носа" на Любо и да докаже, че всичко е измама и разработка на военните и може да се мине тънко, защото всичко да е еднакво и взаимозаменяемо?  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|