kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравейте, бих се радвал да споделите по какъв начин охранявате кемперите си. Какви аларми ползвате, на какви зони и с какви датчици. В момента обмислям как максимално да защитя моят. Искам да се пазят врати, прозорци, външни отделения и разбира се целият обем на кемпера. Измислил съм 2 решения с автомобилна аларма и сод система, но ми е трудно да открия точно това което търся. Ще се радвам на мнения и опит по въпроса.
Пуснато на: Сря Ное 04, 2020 12:49 pm Заглавие:
Охраната принципно е два вида - когато сме в кемпера спейки и като ни няма.
За по време на сън освен добре подсигурени при затваряне врати ( с някаква контра отвътрешната страна) може би е добре да има и аларна за упойващ газ.
За когато няма никой в кемпера най-практичен вариант ми се струва комбинацията от аларма + ГСМ модул звънящ при проблем. Към момента не съм наясно с актуалните възможности, но преди време мисля че фирма Леси можеха да предложат подобна конфигурация. _________________ Магия в лилаво
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети