kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пон Май 25, 2020 2:01 pm Заглавие: VW T6 товарен преобразуване в кемпер
Много хора се запалиха да правят сами преобразуване от товарнен бус в кемпер.
Начинанието е много интересно и творческо , не винаги така лесно и евтино както изглежда на пръв поглед , но това не трябва да е причина да се отказвате. Готов съм да помогна на всички мераклии с каквото мога като опит и знания.
Представям ви едно преобразуване от товарен VW T6 на малък, практичен и икономичен кемпер.
И станьола завива мармота в шоколад!
Нямам какво да кажа просто... Мечта ми е да си имам VW Pop-топ без значение от коя генерация ще е бусът. Знам, че за настоящата ми Т3-ка имало едни пичове, които ги правят в Турция срещу около 2000 евро, но някак си не се осмелявам да се хвана на това приключение.
Любопитно ми е колко време ви отне трансформацията? Предполагам е имало донор? И ако не е тайна крайната сметка с колко цифри е?
Пуснато на: Пон Май 25, 2020 9:06 pm Заглавие:
Pop Top покрива излиза 2500€ с доставката и монтажа , това е цена за почти всички модели ( VW , Mercedes, Fiat, Ford) , без значение дали е на 2г или на 20г.
Труда по направата на този проект отне 32 работни дни _________________ Neismann Bischoff Flair8000
www.Savich.net
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети