kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Вто Юли 28, 2020 6:02 pm Заглавие: съвет отностно водна помпа
Здравейте, искам да си сменя водната помпа на кемпера с възможно най-мощната и доказано безпроблемна.Досега съм бил на хидрофорна в стария кемпер и не съм запознат с потопяемите.Има два модела ,на които съм се спрял,но съм отворен и на други предпожения.
Пуснато на: Сря Юли 29, 2020 10:19 am Заглавие:
Точно в момента и аз съм в същата ситуация.
Попмпата ми е на последни издихания и се чудех с каква мощна да я заменя.
От същия сайт взех една доста по-евтина с 20л/м, но не съм я монтирал още за да видя как е.
Пуснато на: Сря Юли 29, 2020 4:06 pm Заглавие:
Смених помпа 19 l/min, 1,1 bar, с такава 25 l/min, 2,1 bar, 6.3 A.
И не откривам разлика, тече си по един и същи начин, при това не особено силно.
Помпите са една марка, въпросната. _________________ Fiat Ducato 2.8TD, Hymer B644, модел 2000
ако се махне хидрофор и се сложи потопяема ще трябва да се сменят батериите с такива които са за потопяема помпа и имат микроключе за активиране на помпата или да се сложат външни такива ключета ако не ви дразни. Препоръчвам смяна на хидрофора с такъв,ако не работи добре.
Помпите са една марка, въпросната.
кhttps://www.camper-rent.bg/%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B0%D1%80/reich-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0-18-%D0%BB
какво ти е мнението за тази понежеи намен ми е нужна помпа
Марката,е правилната напъни се за по-скъпия вариянт!
понеже караваната е доста стара и не е перфектна има си забележки предназаначена е да е за пробен вариант максимум още година докато вляза в час после ще се позиционира някаде за стационарна ще и се подменят доста от
мобилните агрегати не ми се хвърля с главата напред докато не купя нещо наистина ЧИТАВО за това оглеждам за нещо на приеливи цени и да разбера кое как работи
Пуснато на: Пет Дек 25, 2020 8:22 am Заглавие:
Малин Данков написа:
atanasvv написа:
понеже караваната е доста стара и не е перфектна има си забележки предназаначена е да е за пробен вариант максимум още година докато вляза в час после ще се позиционира някаде за стационарна ще и се подменят доста от
мобилните агрегати не ми се хвърля с главата напред докато не купя нещо наистина ЧИТАВО за това оглеждам за нещо на приеливи цени и да разбера кое как работи
Значи взимаш това, което те урежда като цена и действаш. Практиката ще покаже трябва ли ти по-мощна помпа или не ти трябва!
Весели празници! _________________ Fiat Ducato 2.8TD, Hymer B644, модел 2000
Значи взимаш това, което те урежда като цена и действаш. Практиката ще покаже трябва ли ти по-мощна помпа или не ти трябва!
Весели празници! като изключиме ценовата разлика дали има и друга между двете
Пуснато на: Съб Дек 26, 2020 10:28 pm Заглавие:
По-мощната помпа дава по-добро налягане, по-голям дебит и разбира се води до по-бързо изчерпване на водата от резервоара . _________________ Магия в лилаво
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети