kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Сря Юни 21, 2017 8:15 am Заглавие: 4-те общински бивака край Шабла ще работят и това лято
Как звучи само "Зона за бивакуване" Това трябва да е българският вариант на "зона за къмпиране".
Аз лично не съм ходил по северното черноморие, камо ли на "бивакуване", затова ще бъда благодарен ако тези, които са ходили споделят дали си струва.
Подорбности и координати тук:
Пуснато на: Сря Юни 21, 2017 11:19 pm Заглавие:
Ние след седмица сме там и ще споделя впечатления после. Мисля си обаче, че ще ми хареса повече от това да се навра в един много уреден къмпинг в Гърция
Пуснато на: Нед Юни 25, 2017 8:14 pm Заглавие: на палатка
Здравейте, миналата година бях на палатка в Езерец мястото е спокойно има химическа тоалетна и казани... Тази година ще има и заведение за скара бира което малко ни притесни отностно нивото на музиката вечер. Пътят до плажа е чакълиран като тази година е и валиран и не друса. Трябва да се заредите с вода или да имате съдове и да си пълните.
Крапец е с доста дълга плажна ивица но там по принцип си е по-шумно от към компаниите но винаги можете да си намерите място. Там има и някакъв кладенец за който бяха коментирали колеги миналата година.
Дуранкулак - север /граничарският плаж/ до него и до Крапец се стига по черен път което особено за Дуранкулашкия може да е малко проблемно при излизане в кал с каравана особено ако нямате добър влекач. - за там също не знам да има вода.
Миналата година съм спал само на Езерец и в Крапец но на платеният къмпинг който е преди плажа
Обадете се като пристигнете да мина да пием по едно, че вече втора седмица камъни редя от скука
И ако си носите неопрените ще е чудесно, че аз съм за никъде по тези шортички _________________ Търсиш път! За какво ти е?
Пуснато на: Вто Юли 04, 2017 7:34 am Заглавие: Крапец север
Тази събота и неделя бях на Крапец север, там посрещах слънцето. Като изключим студената вода и пренаселеноста (поради 1юли) всичко беше много хубаво. На мен ми допада тази дивотия, при тази пренаселеност трудно чуваш музиката на комшиите, 15-20 метра от компания. Повечето каравани и кемпери бяха Румънски, имаше много кайт сърфисти и гледката към морето беше приятна.
Ние минахме от там миналата седмица. Като минус видяхме единствено студената вода, която на мен лично ми харесва, но на дечурлигата много бързо им "писна" водата . Като цяло мога да кажа, че е голямо спокойствие. Относно прясната вода ние не стояхме дълго, а и имахме вода за 4-ри дена, но имам приятел влюбен в това приятно за къмпингуване място и ще го питам за водоснабдяването.
Пуснато на: Пон Юли 17, 2017 9:06 pm Заглавие: Имаше кладенец доколото знам
Илиан Иванов написа:
Колеги, а има ли вода наблизо? Никъде не видях инфо.
Доколкото знам има кладенец на черният път... Има един кръст там трябва да е кладенеца. Споменаваха го миналата година ще потърся информацията...
Намерих в Къмпиране по Северното Черноморие
Другото е след с. Крапец, минаваш покрай незавършеният къмпинг от едно време и отиваш на морето. Можеш да се установиш там покрай морският бряг има и две каравани със студена бира, сладолед и риба. На стотина метра на север има огромно дърво в основите на което има кладенец със помпа и ледена вода. Можеш да продължиш и на север покрай плажа има път пясъчно чакълест и да достигнеш до дуранкулашкото езеро.
Пуснато на: Пет Юли 21, 2017 5:10 pm Заглавие: Re: Имаше кладенец доколото знам
ckaytss написа:
Илиан Иванов написа:
Колеги, а има ли вода наблизо? Никъде не видях инфо.
Доколкото знам има кладенец на черният път... Има един кръст там трябва да е кладенеца. Споменаваха го миналата година ще потърся информацията...
Намерих в Къмпиране по Северното Черноморие
Другото е след с. Крапец, минаваш покрай незавършеният къмпинг от едно време и отиваш на морето. Можеш да се установиш там покрай морският бряг има и две каравани със студена бира, сладолед и риба. На стотина метра на север има огромно дърво в основите на което има кладенец със помпа и ледена вода. Можеш да продължиш и на север покрай плажа има път пясъчно чакълест и да достигнеш до дуранкулашкото езеро.
Снимките са от същото място, почти до езерото, кладенеца го видях от далеко. За наличието на вода ще птоверя тази седмица.
Пуснато на: Съб Юли 22, 2017 9:47 pm Заглавие:
Здравейте,
Днес се прибрахме и веднага давам инфо за Крапец преди всичко. Логично интернета там е лукс като във Франция и други западни страни, затова нямаше как да стане по-рано.
Уцелихме три дни в които ставаше за кайт, ама не ми е по сърце.
Та ето няколко снимки. Южната част е малко на баир, ама си има плюсове.
Преобладаваха каравани с румънска регистрация в тази част.
Северната част по ми хареса. Равно и по-спокойно. Е, не визирам наплива на плажуващи през деня.
Всичко беше добре, освен атаката на комарите в четвъртък. Е, няма такова преживяване. Може би бяха десет хиляди, половината от които бяха вътре в кемпера. Разбрах, че не е нормално нещо за това място, затова го отдавам на безветрието тази вечер.
За кладенеца. Намира се по средата на плажната ивица под едно голямо дърво.Незаменима екстра. Ако някой предвиди една помпа, ще пълни директно в кемпера.
И на финала няколко думи за другите места.
Дуранкулак: Почти си мислех, че сме в Румънско, поне според навигацията. Черен път през едно поле, като вероятността да се разминеш със насрещен автомобил е нула. Аз лично не бих влязъл в току що ожънатата нива. Стигнахме един лагер и реших, че не ми се експериментира с търсене на трактор.
Прескочихме и до Езерец, за да се скрием от вятъра, но и там не е моето място. Висок бряг, иначе гора с мнооого комари.
Дано съм бил полезен с информацията на пътуващите натам. А, газ можете да заредите в Шабла. Има и хубаво пазарче с невероятни розови домати за ракийката и то на цена от 1.50лв. Можете да си купите страхотен хляб и закуски от пекарната при влизане в дясно.
И не на последно място, страхотно отношение към домашните любимци.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети