kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Щори за предно стъкло

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Уреди и къмпинг оборудване
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dusiko

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Нед Сеп 13, 2020 4:59 pm    Заглавие: Щори за предно стъкло Отговорете с цитат

Здравейте колеги, интерисуваме от къде мога да си поръчам слънце защитни щори за предното стъкло както и за стъклата на двете врати на кемпера?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
loveforever
Администратор
Администратор

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Сеп 13, 2020 5:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз преди време гледах едни плисирани дето ги има на по-ноите кемпери, но цената хич нн ми хареса и колкото да не пече слънцето си уших една савеска, че ми беше писнало от онези лепящите се изолации.

Ей това имам предвид
dusiko

Местожителство: Добрич

МнениеПуснато на: Нед Сеп 13, 2020 6:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

До преди малко ги разглеждах, но цените наистина са без коментар. И ние стигнахме до заключението за завески.
Върнете се в началото
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Нед Сеп 13, 2020 7:27 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз за зимата спретнах една въшна изолация която е много ок, но има неудобството, че е доста обемна когато не се ползва. Освен това е не чак толкова лесна и бърза за слагане. Искаше ми се ще да има нещо дето бързо и лесно да го опъна да не пече слънцето примерно като сме спрели на някой магазин или като сме спрели някъде за кратко. Та за такива случеи направих едни перденца с ластик отгоре дето най-елементарно ги закачам в ъглите. Не е много симпатично да не кажа хич, но отговаря идеално на изискването бързо, лесно и ... евтино. На практика цяло лято с тях караме, а захладнее ли почвам да слагам дебелата изолация.
nkalendzhiev

МнениеПуснато на: Пон Сеп 14, 2020 10:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз съм с такива фабрични щори.
За лятото са идеални, но когато застудее започва да прави ужасен конденз по целите стъкла зад тях.
Не съм измислил как да процедирам зимата. Както каза loveforever, другите видове са прекалено обемни, а на мен мястото ми е голям проблем.
Върнете се в началото
mitko_ol

Местожителство: София/Стара Загора

МнениеПуснато на: Пон Сеп 14, 2020 11:49 am    Заглавие: Отговорете с цитат

За студено време или за зимата външната изолация е задължителна, аз съм с такава и съм доволен
https://www.bagira-kemp.com/bg/product/i725/%D0%92%D1%8A%D0%BD%D1%88%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%BE-%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D0%BB%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BA%D0%BB%D0%BE-%D0%A4%D0%B8%D0%B0%D1%82.html

Намират се и по евтини варианти в диапазона 150-200 лв
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nkalendzhiev

МнениеПуснато на: Пон Сеп 14, 2020 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е ясно, но както коментирахме, заемат много място когато не са поставени на стъклата.
Мен обаче ми е интересно и нещо друго. Какво правим, ако сутринта трябва да потеглим, а изолацията е била замръзнала/намокрена от дъжд през нощта?
Трябва сигурно да я оставя в банята да съхне, но така пък оставам без тоалетна докато не се махне от там...
Върнете се в началото
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Пон Сеп 14, 2020 12:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нашата изолация аз си я правих. За плат отгоре ползвах промазка. Ползваме я вече почти две години. На дъжд, демек докато вали не съм я слагала. Чакам да спре и тогава, но иначе се е случвало да я навали, ами много бързо се оттича и изсъхва - за 15-20 минути. Докато вали не сме си тръгвали. Иначе като сме на ски и денем си капе мокро от алковена и като си затръгваме само я свалям и поотъсквам и то почти нищо не остава по нея.
Ние напоследък в кемпера сме без децата и като не я ползваме стои на едното легло. Заема място таман като заспал човек, само дето не тежи колкото него Mim
mitko_ol

Местожителство: София/Стара Загора

МнениеПуснато на: Пон Сеп 14, 2020 1:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Изолацията идва с калъф, събираш я мокра и се суши при първа възможност
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
momo

МнениеПуснато на: Съб Сеп 26, 2020 6:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно 100 лв струват и са перфектни!Ако това е цена за "без коментар" значи аз живея в друго време Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Уреди и къмпинг оборудване Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети