kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Привет,
Имам инвертор чиста синусоида на AEG който се нуждае от ремонт.
Изписва грешки че няма изходно напрежение или че товара е много голям.
Грешките са различни всеки път.
Реално след включване работи около 10-15 сек и се скапва.
Все едно има кондензатор или кондензатори или други елементи който се запушват или не работят коректно.
Тези екстри се появиха след зимното висене на паркинга. Имам съмнение че от конденз в дистанциония модул е дал на късо или на право...
Идея си няамам.
Но ггрижите идват от дистанциония модул. Той седи на високо и явно се овлажнява и кондензира.
Издирвам човек, сервиз, някой компетентен който може да удари едно рамо срещу заплащане.
Пробвах в оторизирания сервиз, но от там ме пратиха в 10та глуха.
Колеги-кемперисти споменаха за разбиращ и можещ майстор от Варна, но аз лично не го познавам и нямам контакт.
Пуснато на: Сря Сеп 16, 2020 2:04 pm Заглавие:
Имахме преди време проблем с един мъничък инвертор дето майстора на Конрад ни го съживи. Венци ни каза за него и останахме много доволни. Отива се в магазина на Конрад, който е в пряката в дясно от Ботев. В момента не се сещам как точно се казва. Там питахме за майстора, нямаше го, но оставихме инвертора с листче с телефон за връзка и той ни се обади да каже може ли и какво би струвало. _________________ Магия в лилаво
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети