Untitled Document
Untitled Document

 

music on / off

 

Kemper - club

Правила

Всеки нерегистриран потребител може само да чете и разглежда сайта и форума. За да пишете мнения и да пускате теми във форума е необходимо да се регистрирате. Всеки има право само на една регистрация. Във форума се комуникира на български език, като мненията трябва да се пишат на кирилица. Мнения неотговарящи на това условие се изтриват. Ако използвате груб или нецензурен начин на изразяване, при явни или в подтекст обиди или интриги спямо друг потребител или група хора следва административно предупреждение, а при повторно нарушение - деактивиране на потребителя. При системни нарушения на потребители от еднo и също IP - следва неговото блокиране. Освен това:

- Проявявайте уважение към всички участници.
- Публикувайте новите теми в подходящия за тях форум.
- Публикуването на една и съща тема повече от веднъж не се допуска.
-Ако препечатвате текстове, слагайте линкове към оригинала или посочвайте източника.
- Публикуването на лични данни се допуска само при желание от страна на собственика им.
- Забранено е пускането на теми и мнения, съдържащи краен агресивен национализъм, ксенофобия и антисемитизъм, теми с расистка насоченост, мнения, съдържащи религиозна, идеологическа, политическа пропаганда, теми подклаждащи /или които могат да доведат до/ расова, културна, социална, религиозна, етническа и всякакъв друг вид дискриминация, омраза и нетолерантност, теми и мнения, целящи създаване на смут и предизвикване на страх, подклаждане на масова паника, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи.
- Забранява се пускането на теми с явни зверства, жестокости (изображения, текст) и порнографски материали, както и теми и мнения с линкове към сайтове, съдържащи подобни елементи. Забраната се отнася и за подписи и аватари.
- Не се допуска поставяне на информация засягаща националната сигурност на страната, също и дискусии на теми свързани с политика, етноси, религии и футбол.

За да ви включим в клубната галерия е необходимо да притежавате кемпер ( каравана) и да заявите вашето желание за това на нашият e-mail. След като ни предоставите данни за вашия кемпер (каравана) и необходимите снимки, ние изготвяме типова страница и я добавяме към клубната галерия. Веднъж добавена там тя не подлежи на отстраняване.

Клубът е създаден основно за хора, притежаващи кемпери. Независимо от това се допуска членство и на къмпингари с каравани, като това по никакъв начин не може да влияе върху стила на клуба

 

Ноември 2009

 

Untitled Document
Мотокаравани под наем
Caravan center OMEGA
Dethleffs-bg
Fiskars
Get7.eu
 
 

 

Untitled Document

 

Всички снимки и материали на сайта са със запазени авторски права. Използването им без изричното съгласие на авторът им е в нарушение на закона за авторското право.

Untitled Document