|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
nikolessko
|
Пуснато на: Чет Май 29, 2025 9:55 am Заглавие: Покупка на кемпер - мнение и предложения |
|
|
От известно време обмислям покупка на кемпер, тъй като вече ми омръзна непрекъснатото товарене на колата и разпъването на палатки.
Имам ограничен бюджет, но вярвам, че с търпение мога да открия нещо, което да ми върши работа и да носи удоволствие.
Попаднах на тази обява и бих се радвал, ако някой има впечатления от конкретния кемпер или го е гледал на място:
https://www.mobile.bg/obiava-91726163816426463-kemper-fiat-ducato
Със сигурност има неща, които ще трябва да се поправят и освежат, но за мен това не е проблем, стига базата да е читава.
Ще съм благодарен за всякаква обратна връзка, мнения или съвети!
Както и предложения в диапазона до 30 хил лв. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Чет Май 29, 2025 12:05 pm Заглавие: |
|
|
Привет!
Първо искам да ви поздравя за това, че сте решили да се сдобиете с къщичка на колела, а след това да ви пожелая късмет защото в ценовия клас в който сте се ориентирали с появяват сполучливи екзмпляри, но за останалите предвид възрастта им обикновено има немалко скътани проблеми.
За кемпера, който питат нямам лични впечатления. Според конфигурацията и видяното на снимките само мога да посъветвам добре да се огледа и опипа внимателно задната стена. Тази стълба и багажник са предпоставка около местата на захват да проникне влага и с времето да доведе до сриозно изгниване във вътрешността. Същото и за покрива и около люковете - защото факта че е ходено по него навежда на мисли че може да има промени свързани с теч.
Иначе интериорно кемпера изглежда запазен. Задължително проверявайте че всичко работи. Доверието на "човека каза" после излиза доста скъпо.
Успех и скоро да намерите вашият кемпер!  _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gunner
|
Пуснато на: Пет Май 30, 2025 3:52 pm Заглавие: |
|
|
Колко човека ще ползвате кемпера? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Тонин

|
Пуснато на: Съб Май 31, 2025 7:44 pm Заглавие: |
|
|
Кемпер без гараж не ходи да гледаш... просто забрави.... Това дето ще си държиш столове и маси за навън, в банята не става. Тоя Фенд на обявата да си го ползва тоя дето го е купил, няма смисъл да обясявам защо... Търгаши вкараха целият боклук на Европа тука да се мъчат хората без опит с тях. Търси си кемпер с гараж, Всички сме минали по твоя път от палатка на кемпер. Не прави нашата грешка да купуваш такива кемпери като тая обява. ГАРАЖ!!! Това е първото, което трябва да гледаш на един кемпер. Няма ли гараж, подминаваш обявата. _________________ Frankia I 700 2.8JTD |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gunner
|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2025 4:03 pm Заглавие: |
|
|
Имам за продаване EuroMobil 364VB с Ducato 2.8 iTDI 2000 година.
Ако имате интерес пишете на ЛС |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gunner
|
Пуснато на: Сря Юни 04, 2025 4:05 pm Заглавие: |
|
|
Корекция 635VB e правилния номер. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ls1 Клубен член с кемпер

|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2025 8:25 am Заглавие: |
|
|
Имам Еурамобил 99та година със същия двигател и мога да кажа, че двигателя е много добър, а сглобката на самия кемпер е качествена.
Не познавам Gunner< поне не се сещам, така че не му правя реклама. _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gunner
|
Пуснато на: Чет Юни 05, 2025 8:46 am Заглавие: |
|
|
Освен голям гараж, кемпера има и 35 сантиметра двоен под. Може да побере всичко което жената изнася от нас при пътуване! Зимата при -25 навън, нищо не ти замръзва. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|