kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Регистриран на: 21 Юли 2015 Мнения: 1312 Местожителство: Хасково / с. Узунджово
Пуснато на: Чет Юли 23, 2015 11:38 am Заглавие: Поредния фен на катунарството
Здравейте ! Ние сме 5 членен екипаж от Хасково. Семейство ветеринарни лекари.
"Кемпера" ни е малко стар модел,но затова пък събира всичко необходимо,включително и хладилник когато трябва
Въпреки преклонната му възраст,редовно го сърбят гумите и ние се чувстваме длъжни да ги почешем по родните пътища и околните държави.
"Кемпера" ни си има две спални които задоволяват изцяло нуждите на почиващите в него.
По време на "скитането" трябва да се яде . Затова честичко прибягваме до така наречената "ветеринарна салатка" която е универсално мезе за всяко питие.
Берем си разни неща...
Те после стават на това,защото освен мезване вечер , талибанчетата имат нужда и от закуска
И за да не ставам прекалено досаден , в заключение да обобщя-
семейство авантюристи които използват всеки един момент "да откъснат кола" от сивото и миризливо (от професията е ) ежедневие.
В момента пълним ластичката , защото сме решили да прескочим караваната и да се класираме направо за кемпер. Няма да казвам колко време отнема товарене,разтоварване и разпъване на лагер,защото повечето сте минали по този път.Аз съм израстнал по къмпинги и затова смятам че е време за къща на колела. Надявам се че когато дойде времето ще имам вашата помощ в избора ни.
Снимките са от последния ни излет на яз. Доспат. Видях няколко кемпера на Широка поляна и на Доспат,но понеже не се познаваме не се и обадих . Затова реших да се регистрирам за да си казваме поне едно "Здрасти" когато се срещнем. На Керамоти се запознахс един беловлас член на форума който умее да хваща много риба и кара един мноооого хубав кемпер. Надявам се в бъдеще познатите ми да се увеличат многократно
Пуснато на: Чет Юли 23, 2015 3:23 pm Заглавие:
Добре дошли! Страхотни сте! Успех с "пълненето на ластичката" (макар да не ми е мн познат този фразеологизъм). Да са ви живи и здрави децата, мн се възхищавам на хора с повече от две деца, в наши дни.
Пуснато на: Чет Юли 23, 2015 8:54 pm Заглавие:
Добре дошли.И аз като Мечето минах и през кемпери ,но прецених ,че каравана ми върши повече работа.Успех.
пп.Благорадно ви завиждам за прекараното време на Доспат
Пуснато на: Чет Юли 23, 2015 9:52 pm Заглавие:
Те, повечето хубави кемпери, едва ли си имат сгъваемо барбекю а вие доста сте напреднали!
Мислим след около месец да сте напълнили ластичката и да си купите, като на беловласия!
Регистриран на: 21 Юли 2015 Мнения: 1312 Местожителство: Хасково / с. Узунджово
Пуснато на: Пет Юли 24, 2015 10:02 am Заглавие:
Добре заварили на всички! Кмете,барбекюто е винаги с нас .Живот и здраве и в кемпера ще си има лично място. А що се отнася до ластичката - когато се напълни - тогава. Но се появи друг проблем- колкото повече чета - толкова повече се обърквам - марки ,модели, двигатели, хладилници, солари, диоди, седящи, спящи...... Надявам се с времето да улегне инфото и като се появи моя кемпер аз да съм насреща
Пуснато на: Пет Юли 24, 2015 9:35 pm Заглавие:
Данаил Делчев написа:
Добре заварили на всички! Кмете,барбекюто е винаги с нас .Живот и здраве и в кемпера ще си има лично място. А що се отнася до ластичката - когато се напълни - тогава. Но се появи друг проблем- колкото повече чета - толкова повече се обърквам - марки ,модели, двигатели, хладилници, солари, диоди, седящи, спящи...... Надявам се с времето да улегне инфото и като се появи моя кемпер аз да съм насреща
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4Следваща
Страница 1 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети