kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Чет Окт 29, 2015 11:50 pm Заглавие:
Здравейте! Днес договорихме заведението на Рупите.То се намира до входа на Храм паметника на Ванга.Заведението разполага с около 40 места без куверти ,цената не е окончателна - някъде около 300лв./примерно 30 души, по 10 лв.на човек(без децата разбира се).От вън има голям навес,че дори и да вали можем да си приготвиме пържолките.Само на 50м.от него е къмпинга,който разполага с 10 стаи./по 10 лв.легло/.На Рупите почти винаги времето е приятно.Да бъдем по експедитивни за да не ни предварят.
Ако някой предлага на друго място,то нека да бъде договорено със собствениците както е направил Владо Станимиров за да не разводняваме темата. GSM 0988 30 40 66
GSM 0884 90 15 31
Имам идея
Познавам собствениците на пистата и 2та хубави хотела в Серес.
На картинг пистата има обособени места за къмпингуване, ток и вода, в т.ч. и топла.
В сградата на картинг пистата има и бар и голяма кухня на ресторанта, който работи само по време на състезание.
Според мен няма да е проблем ако поставим точните параметри да се договорим.
Пуснато на: Пон Ное 09, 2015 4:07 pm Заглавие:
asentm написа:
Имам идея
Познавам собствениците на пистата и 2та хубави хотела в Серес.
На картинг пистата има обособени места за къмпингуване, ток и вода, в т.ч. и топла.
В сградата на картинг пистата има и бар и голяма кухня на ресторанта, който работи само по време на състезание.
Според мен няма да е проблем ако поставим точните параметри да се договорим.
Пуснато на: Пон Ное 09, 2015 11:34 pm Заглавие:
Умишлено изчаках да взема отношение по темата за Нова година заради колегата asentm,но глас в пустиня.Още един път моля колегите ,които дават предложения,предварително да са съгласували със собствениците цени,хотели и всички други условия,защото няма време.
Искам да Ви кажа какво съм свършил.Заведението на Рупите е уговорено,къмпинга също.За къмпинга до момента са ангажирани 7 стаи от 9./една молба към.Вл.Станимиров и mulenceto за потвърждение , защото им нямам телефоните./Ние със сигурност сме там.Желаещите да заповядат.GSM 0988304066; 0844901531.
Регистриран на: 21 Юли 2015 Мнения: 1312 Местожителство: Хасково / с. Узунджово
Пуснато на: Чет Дек 10, 2015 12:44 am Заглавие:
ВЪЛКО И СНЕЖА написа:
Здравейте приятели!Днес ми се обади управителката на станцията на Стоителя в Хисаря,за да ми съобщи,че същата е продадена и има нови собственици,които имат намерение да я превърнат в болнично заведение :
От един друг форум......
"Получихме писмо от новия наемател на ПС "Строител":
Default Subject: Място за къмпингуване в Хисаря
съобщение: Здравейте,
Много от Вас са посещавали неведнъж Хисаря и са къмпингували в ПС "Строител" Хисаря.
От днес, 30.11.2015 г. аз съм новия наемател на базата. Тя продължава да е отворена и за Вас. Моля за коментари и предложения, отностно подобряване на условията. ДОБРЕ ДОШЛИ !
Ч.Чалъков - 0887305586
Име : Ченко Христов Чалъков
Email: chalukov@abv.bg"
"Получихме писмо от новия наемател на ПС "Строител":
Default Subject: Място за къмпингуване в Хисаря
съобщение: Здравейте,
Много от Вас са посещавали неведнъж Хисаря и са къмпингували в ПС "Строител" Хисаря.
От днес, 30.11.2015 г. аз съм новия наемател на базата. Тя продължава да е отворена и за Вас. Моля за коментари и предложения, отностно подобряване на условията. ДОБРЕ ДОШЛИ !
Ч.Чалъков - 0887305586
Име : Ченко Христов Чалъков
Email: chalukov@abv.bg"
Яааа, интересно
Надявам се да не се отнася само за този "друг форум...".
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Чет Дек 10, 2015 4:17 pm Заглавие:
Да изпреваря Вълко, че чак довечера ще може да пише тук.
Сбирката се пренасочва в Хисаря, защото собственика на къмпинга на Рупите нещо се е покрил и работата за там става несигурна.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 3 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети