kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Чет Апр 28, 2016 7:29 am Заглавие: 03 - 05 Май на Боснек ?
Здравейте банди.
Мислех преди Гергиовден да излезем с моето семейство някъде около София. Мисля за Боснек и си търсим компания.
Та ако има желаещи, може да се организираме ? Ще се радвам !
Пуснато на: Пет Апр 29, 2016 9:23 pm Заглавие:
Петьо Колев написа:
Пущинак,ама вирее жито с зръна као дренки!
Имахме вила там около 20г.,в Боснек,но такова жито не съм видял,то няма и за садене много земя
Но,мястото е уникално ,не е пущинак ,след селото е пещерата Духлата,не става за разглеждане,затворена.Но, по пътя към с.Чуйпетлово има страхотни места покрай реката,сега не е става,студено ,усойно е при този дъжд,но лятото е перфектно
Извора на Струма е над Чуйпетлово,точно както казва Иво ,под Черни връх
Има една друга много интересна дестинация-Живата вода,в селото има табели ,преди центъра така да го кажа.Уникално място,водата изтича на определени интервали от каменна глава на змей,има и заслон с маси.
Регистриран на: 06 Апр 2014 Мнения: 691 Местожителство: Рельово, Самоковско/ Надежда 2, София
Пуснато на: Нед Май 01, 2016 5:34 pm Заглавие:
MITKO70 написа:
Петьо Колев написа:
Пущинак,ама вирее жито с зръна као дренки!
Имахме вила там около 20г.,в Боснек,но такова жито не съм видял,то няма и за садене много земя
Но,мястото е уникално ,не е пущинак ,след селото е пещерата Духлата,не става за разглеждане,затворена.Но, по пътя към с.Чуйпетлово има страхотни места покрай реката,сега не е става,студено ,усойно е при този дъжд,но лятото е перфектно
Извора на Струма е над Чуйпетлово,точно както казва Иво ,под Черни връх
Има една друга много интересна дестинация-Живата вода,в селото има табели ,преди центъра така да го кажа.Уникално място,водата изтича на определени интервали от каменна глава на змей,има и заслон с маси.
прясна сводка от района - времето е трепач ! духа от към планината, но е поносимо. Покрай реката все още е чисто и ливадите са ОК.
Пейките и масите са си там, няма изнесени.
няма кочина.
идеално е за бивак.
Пуснато на: Нед Май 01, 2016 10:40 pm Заглавие:
Мястото е супер,спор няма ,особено както беше времето днес. Виж,завалили както се сдава вече ,става не много добро за бивак,лятото времето няма толкова значение.
Снимките на Любо са май от миналата година,караваната вече е история ,но мястото е същото.Това място с мостчето е супер,но има и други места по реката дето стоят нашите хора, не знам Иво къде си точно.
Пуснато на: Пон Май 02, 2016 6:27 am Заглавие:
MITKO70 написа:
Мястото е супер,спор няма ,особено както беше времето днес. Виж,завалили както се сдава вече ,става не много добро за бивак,лятото времето няма толкова значение.
Снимките на Любо са май от миналата година,караваната вече е история ,но мястото е същото.Това място с мостчето е супер,но има и други места по реката дето стоят нашите хора, не знам Иво къде си точно.
Така е, от 2014-та е, но мястото си е същото, по реката нагоре има още такива места. Реката е по-интересна - както казват децата - ту работи, ту не работи Когато "не работи" по цял ден се строят замъци от камъните в пресъхналото корито .
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети