kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
За клубните срещи - принципно
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Клубни срещи и мероприятия с развлекателен характер
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Любомир Мечков

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Окт 19, 2016 5:27 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Явно не съм изпуснал много, като не съм идвал на такива сбирки - ВИП общество и ограждения в къмпинг... Very Happy Very Happy Very Happy И кво- дечицата в клетки ли си ги държат ? Че какво значение има кой каква финансова възможност има, когато всички са там поради една и съща причина и страст ? За претенциите ми е абсолютно ясно - човек в даден момент се уморява и просто се предава, правил съм го неведнъж и аз. Жалко... Но всеки го разбира, когато вече е късно и менталният и нервен ресурс са на финала.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
Гого
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Сря Окт 19, 2016 6:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Любомир Мечков написа:
Явно не съм изпуснал много, като не съм идвал на такива сбирки....
Изпуснал си Любо и то доста. Става си веселба а тези в загражденията въобще не ни пречат, седят се в кошарата кротко Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
Любомир Мечков

МнениеПуснато на: Сря Окт 19, 2016 6:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Гого написа:
Любомир Мечков написа:
Явно не съм изпуснал много, като не съм идвал на такива сбирки....
Изпуснал си Любо и то доста. Става си веселба а тези в загражденията въобще не ни пречат, седят се в кошарата кротко Smile
Гледал съм снимки, знам, че е винаги хубаво, просто сме се разминавали. По-скоро го написах метафорично. Според мен просто ще се отсеете и керванът ще продължи да си върви. Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
vladimir12

МнениеПуснато на: Сря Окт 19, 2016 1:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Привет на всички Smile Аз съм съвсем нов във форума, но не така стои въпроса с къмпингуването. Имам скромен стаж от около 15 г. Разбирам много добре сем. Рибарски. Никак не е лесно да потдържаш хармония между толкова много хора, та да кажем че е и невъзможно. Ние дори когато отидем на лятна почивка около пет семейства, при това много близки, вече на десетия ден се появяват разногласия и търкания. Та какво остава при толкова много хора, на различна възрат, с различни възгледи и бит да няма различия. Човек трябва да се примири с това и да намери хората, които са му приятни, колкото и малко да са те и ще бъде щастлив. Няма нужда от напъване да се харесаш на всички. Споделям и мнението, че без някой, който да движи колелото на каруцата, нещата в повечето случаи отиват към разпад. Но това е много уморително, както физически, така и психически. Така че бъдете толерантни към решението на сем. Рибарски. Може пък след кратко зареждане на батериите, да се завърнат и сложат ред в кочинката Very Happy
Върнете се в началото
ВЪЛКО И СНЕЖА

Местожителство: BG софия

МнениеПуснато на: Сря Окт 19, 2016 10:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте колеги!От 2010г.неизменно сме присъствали на всички пролетни и есенни срещи,на които сме се срещали със стари приятели и сме се запознавали с нови.На тези срещи никога не сме се събирали всички на една маса нито на обяд или вечеря поради голямия брой.Винаги сме били на квартали или махали в различни групи.След пристигането ни първата ни работа е била да се поздравим и прегърнем с всеки и да си кажем по една добра дума.Където сме били никой не ни е изгонил и никой не е изгонен от нас,защото всички Вие сте част от другото ни семейство.Естествено,че има хора които не ни харесват,и ние тях,но това е неизбежно при толкова много хора и различни характери.Например:Представете си Владо Станимиров с Розов слон /който и да е той/и инж.Петров заедно на една маса.-ХА в кръга на шегата.
Ако някога по някакъв начин съм обидил сем.Рибарски,моля да ме извинят.Нека преосмислат решението си въпреки напрежението, защото вярвам,че няма майка и баща които да хвърлят рожбата си в калта. kemper-club Crying or Very sad
Върнете се в началото
ilkomuhata
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Чет Окт 20, 2016 7:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ВЪЛКО И СНЕЖА написа:
Ако някога по някакъв начин съм обидил сем.Рибарски,моля да ме извинят.Нека преосмислат решението си въпреки напрежението, защото вярвам,че няма майка и баща които да хвърлят рожбата си в калта. kemper-club Crying or Very sad

+1 Bravos thumb up kemper-club
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана Yahoo Messenger
Tedka&Milen

МнениеПуснато на: Пет Окт 21, 2016 7:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Много рядко пиша във форума, но се старая да следя темите, което ми е много полезно. От три години посещавам клубните срещи и честно казано ги чакам с нетърпение. Пропуснах само есенната, защото малкия се разболя. На всяка среща съм се запознавал с различни хора и сме прекарвали чудесно. Искренно съм благодарен на сем. Рибарски за това което са свършили през годините и продължават да правят за хора, които дори и не познават. Разбирам нежеланието Ви да се занимавате с нещо , което след това Ви носи негативи. Срещите са прекрасни и много ми се иска да продължат, ако с нещо мога да бъда полезен - на среща съм. Ice man също е всеотдаен и добър човек: за всяка среща организира игри с децата, но почти никой не откликва на предложенията му морално и материално, еобяснимо за мен ЗАЩО. Искренно се радвам на организацията на форума и желая здраве и късмет на всички.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
NikolayK

Местожителство: Гърция

МнениеПуснато на: Пет Окт 21, 2016 10:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Уважаемо семейство Рибарски,ние все още търсим нашата къща на колела,но като всеки член на форума мисля ,че имаме право на глас и...също не приемаме абдикацията Ви.Знам ,че е трудно да се работи с хора,но за това което сте постигнали през годините,този прекрасен форум и наличието на толкова членове ,би било жалко да се откажете.Лидера е необходим при всяко начинание,а Вие с търпението и разбирането си без съмнение можете още дълги години да водите парада.Моля не позволявайте на единици новобогаташи да развалят удовоствието на останалите членове,като им дадете трибуна за самоизява.Поздрав и искрено се надявам отново да застанете на чело на екипа.
Върнете се в началото
mtk2048

МнениеПуснато на: Съб Окт 22, 2016 11:06 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Смисълът на големите сбирки, сбирките "с и за всички" е да обединяват. Без такава цел - какъв е смисълът да се събират толкова много хора? Само защото имат кемпери? Това вече не е достатъчно отличителна черта, кемпер има на всяка уличка.

Какво ще стане, ако рекат да се съберат всички собственици на коли? Да приемем за момент, че беше възможно. На пръв поглед не изглежда лошо - ще погледнат повечко други шофьори в очите, ще седнат на обща 100-километрова маса, а след като си тръгнат може би известно време няма да се бутат толкова селски по пътищата. Но реално знаем, че между участниците ще има такива пропасти, че това не би могло да бъде никаква сбирка, ами само сборище, цигански квартал, от който вместо обединение ще се излъчва разединение.

Обединяващ ефект от една сбирка има, докато има обединител - но и докато има желаещи и готови да бъдат обединени. Сигурно второто е донякъде функция на първото, но не можем да очакваме чудеса - надали желанието за обединение е наша характерна национална черта. Който смята, че може да е добър обединител - да доброволства.

Така или иначе, по света подобни сбирки - и малки и големи, и 'официални' - се организират обикновено от сменящи се доброволци, а не от едни и същи хора. Махането на етикета 'официална сбирка' отваря по-широко (и без друго отворената) врата към по-специализирани срещи за хора с повече общи интереси и представи. Дали ще са вегетариански, рибарски, за кемпери които ще се наредят само в общ кръг, тихи, чалгарски, нови/стари кемпери, със задължителна ведрина в 5ч сутринта... това е въпрос на избор. Понякога и странните правила и ограничения имат положителен ефект.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
коколандия

МнениеПуснато на: Съб Окт 22, 2016 10:32 pm    Заглавие: Re: За клубните срещи - принципно Отговорете с цитат

loveforever написа:

В заключение ще перефразирам концепцията на нашето малко общество и форум – Не сме обществена организация или нещо подобно. Това е място създадено за хора запалени по един или друг начин от страстта наречена кемпер, хора които си допадат и искат да бъдат заедно. Ако не сте в състояние хармонично да се впишете в тази среда то вместо да мрънкате и досаждате на околните, просто потърсете мястото което максимално ще ви подхожда.

Дани, мисля че е редно да защитиш това ,което сте постигнали. Историята е доказала че в тази ситуация има лидер и той трябва да е диктатор. Демокрацията няма място . Предлага се, гласува се и лидера( диктатора) определя. Който не му изнася - има и други форуми и тн... Всеки членува тук доброволно и с членството си се съгласява с паравилата ,коити Ти и Жоро сте измислили,наложили и отстоявате.

Имаш моята подкрепа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
mustaka

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Нед Окт 23, 2016 11:25 am    Заглавие: Re: За клубните срещи - принципно Отговорете с цитат

коколандия написа:
loveforever написа:

В заключение ще перефразирам концепцията на нашето малко общество и форум – Не сме обществена организация или нещо подобно. Това е място създадено за хора запалени по един или друг начин от страстта наречена кемпер, хора които си допадат и искат да бъдат заедно. Ако не сте в състояние хармонично да се впишете в тази среда то вместо да мрънкате и досаждате на околните, просто потърсете мястото което максимално ще ви подхожда.

Дани, мисля че е редно да защитиш това ,което сте постигнали. Историята е доказала че в тази ситуация има лидер и той трябва да е диктатор. Демокрацията няма място . Предлага се, гласува се и лидера( диктатора) определя. Който не му изнася - има и други форуми и тн... Всеки членува тук доброволно и с членството си се съгласява с паравилата ,коити Ти и Жоро сте измислили,наложили и отстоявате.

Имаш моята подкрепа.
thumb up
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана MSN Messenger
danbog
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: BG гр. Видин

МнениеПуснато на: Нед Окт 23, 2016 7:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

thumb up thumb up
Венцислав Великов

Местожителство: Русе-БГ

МнениеПуснато на: Сря Ное 30, 2016 9:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

"коколандия написа:

Дани, мисля че е редно да защитиш това ,което сте постигнали. Историята е доказала че в тази ситуация има лидер и той трябва да е диктатор. Демокрацията няма място . Предлага се, гласува се и лидера( диктатора) определя. Който не му изнася - има и други форуми и тн... Всеки членува тук доброволно и с членството си се съгласява с паравилата ,коити Ти и Жоро сте измислили,наложили и отстоявате."

Абсолютно точно, правилно написано и казано!
Върнете се в началото
rumenrumen

МнениеПуснато на: Чет Фев 16, 2017 10:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Мое мнение по темата
Клуб без клубни срещи не е клуб и не може да съществува, ще бъде просто безсмислено писане в интернет страница. Ако това е края да се ориентираме към клуб който ще съществува и ще се развива.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
North wind
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Фев 17, 2017 10:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

rumenrumen написа:
Мое мнение по темата
Клуб без клубни срещи не е клуб и не може да съществува, ще бъде просто безсмислено писане в интернет страница. Ако това е края да се ориентираме към клуб който ще съществува и ще се развива.

Не съм съгласен!
Клубният форум е неизчерпаем източник на полезна информация, независимо дали се организират или не клубни срещи.
Аз и съпругата сме от хората, които не си падаме по масови мероприятия. През седмицата социалните контакти ни идват в повече и през уикендите търсим усамотение и бягство. Такъв е нашият начин на почивка. По никакъв начин не упрекваме и се радваме на хората, които се опитват и успяват да го правят организирано. Четем с удоволствие форума и споделяме кога, каквото можем. Бил съм на русофилска среща на Копринка /хората от там сигурно още помнят как пробих гората за да се озова на поляната при тях/. Не съм попадал на негативни и невъзпитани хора от нашия форум. Без да съм се виждал с някои от тях имам чувството , че се познаваме от години. Водил съм спорове, извинявал съм се, на мен са ми се извинявали /нали в спора се ражда истината/. Помагали са ми, аз съм помагал /нали това е смисъла на християнството/. Изключително съм благодарен на създателите на форума /никога не съм ги виждал на живо, но се надявам в някое от пътуванията пътищата ни да се срещнат/.
Въобще, ама въобще не съм съгласен, че писането тук е безмислено!

big dog
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Клубни срещи и мероприятия с развлекателен характер Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 2 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети