kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Проблем с хладилник dometic rc2200egp

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Резервни части, ремонти, аварии
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
goran

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юли 21, 2017 2:01 pm    Заглавие: Проблем с хладилник dometic rc2200egp Отговорете с цитат

Здравейте Колеги моля, за съвет.Поръчах втора употреба Хладилник dometic rc2200egp роботи на газ , но не изстудява.Какъв може да е проблема?
Любомир Мечков

МнениеПуснато на: Пет Юли 21, 2017 9:14 pm    Заглавие: Re: Проблем с хладилник dometic rc2200egp Отговорете с цитат

goran написа:
Здравейте Колеги моля, за съвет.Поръчах втора употреба Хладилник dometic rc2200egp роботи на газ , но не изстудява.Какъв може да е проблема?
Просто са те преметнали. Проблем с амонячната инсталация.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
sampo
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Съб Юли 22, 2017 1:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

goran , тези ракли нямат предвидена диагноза смърт, работят като бесни и без умора, може повредата да е в твоя телевизор. Потърси контакт с naydenov1969 /Ники/, много им разбира и скоро пред очите ми оживи една до като нагъвахме протеини на скара. Проблема е че често със семейството търкат петичките си в гръцки пясък и е труден за намиране. В краен случай аз, нали гледах Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
goran

МнениеПуснато на: Нед Юли 23, 2017 9:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е нямат освен по-някаква причина да е изтекъл хладилния агент.Продавача се кълнеше, че го е пробвал и работи на всичко газ 12, 220 но на газ 4-ри часа не даде индикация да рабоги на 220в два часа никаква индикация малко от малко да охлади.Добре 5 минути преди да го изпрати работил уж пък сега не!
chicken

МнениеПуснато на: Нед Юли 23, 2017 9:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Оф! Обърни го това нещо на опаки, сигурно ще се чуе гъл-гъл-гъл, изправи го както си му е реда и го пусни. Ако не тръгне пробвай Самоо и се моли да не е прав Мечков Smile Но пък той може да ти продаде чисто нов Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
ogromnii

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Нед Юли 23, 2017 10:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

докато го обръщаш нагоре-надолу огледай за смачкано или запушено по комина или наоколо, като го хоризонтираш изчакай 15-20мин и го включи на 220. когато горния край на вертикалната тръба се нагрее до 50-тина градуса почукай с нещо леко по тънките тръбички и го остави включено. ако не тръгне повтори операцията с обръщането. принципно ако е изтекъл агента дава характерно жълтеникаво оцветяване, което няма как да не забележиш при внимателен оглед, ако не е изтекъл е запушено някъде по тесняците и търкаляне му е майката Wink
успех!

п.п. и за да заработи трябва да е хоризантално, ако има наклон над 10 градуса не очаквай да тръгне.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
sampo
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Пон Юли 24, 2017 1:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

ogromnii написа:
...п.п. и за да заработи трябва да е хоризантално, ако има наклон над 10 градуса не очаквай да тръгне.

В ръководството за употреба на хладилника в караваната ни пише че максимално допустимото отклонение е 3° Exclamation, не си позволявам никакъв компромис с нивелацията.
Върнете се в началото
goran

МнениеПуснато на: Пон Юли 24, 2017 7:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Върнах му го.Благодаря на всички писали в темата.Иии ако има някой който иска да се отърве от работеща ракла или хладилник да ми пише.
Любомир Мечков

МнениеПуснато на: Пон Юли 24, 2017 10:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

sampo написа:
goran , тези ракли нямат предвидена диагноза смърт, работят като бесни и без умора, може повредата да е в твоя телевизор. Потърси контакт с naydenov1969 /Ники/, много им разбира и скоро пред очите ми оживи една до като нагъвахме протеини на скара. Проблема е че често със семейството търкат петичките си в гръцки пясък и е труден за намиране. В краен случай аз, нали гледах Laughing
Laughing Laughing Laughing Баси парадокса... Що смъртни случаи съм видял, ма явно не ми се получава с ремонта. Или имам яд, че петичките ми не се търкат във византийски пясък, или протеините са ми малко Very Happy Мрат и още как, особенно тези на по поне дваесе гОдини Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
goran

МнениеПуснато на: Вто Юли 25, 2017 9:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

[/quote] Laughing Laughing Laughing Баси парадокса... Що смъртни случаи съм видял, ма явно не ми се получава с ремонта. Или имам яд, че петичките ми не се търкат във византийски пясък, или протеините са ми малко Very Happy Мрат и още как, особенно тези на по поне дваесе гОдини Wink[/quote]
Продавача сам си каза, че е имал няколко бройки неработещи, но тях ги продал накуп.Та има си фира и от тях .
goran

МнениеПуснато на: Сря Юли 26, 2017 3:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

В нивелацията му е майката на тези ракли!!!Нивелира ли се всичко е наред малко мръдне ли не ще да работи! :-D
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Резервни части, ремонти, аварии Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети