kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Съб Сеп 09, 2017 4:31 pm Заглавие: Традиционно на яз. Копринка
Да спазим пролетната и есенна традиция - яз. Копринка. Прегледах назад клубните срещи , извода е, че последните десет есенни сбирки са се случили първия уикенд на м. Октомври. За тази година това е 6-7-8 октомври.
Аз не организирам клубна среща, не съм и организатор. Просто на тези дати ще бъда там. На мен разстоянието ми колкото на Софиянци и Бургазлии - 204км. Надявам се и други колеги съмишленици да дойдат както до сега.
Мястото на "Тихите кемперисти" е известно. Ако има място под тях в петък следобед - там ще се позиционирам.
Мина ми времето когато можех да пристигам първи още от сряда. _________________ M&M - Мими и Милчо
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Следваща
Страница 1 от 9
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети