kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2017 8:28 pm Заглавие:
Любо, хубаво е да се уведоми кмета за да организира изхвърлянето на боклука, защото е много.
Кико, всеки е добре дошъл и няма нищо срамно в намеренията ти. Все от някъде трябва да се тръгне
Пуснато на: Чет Сеп 14, 2017 10:56 pm Заглавие:
Дани, че може може, но никой не го прави. В темата за пролетната среща имаше дебат по този въпрос.
Кико, сборният пунк е много широко понятие, представи си 130-150 екипажа на едно място. Има хора на 30 метра от водата има и на 300 метра, всеки си преценява къде щи си чуства удобно.
Пуснато на: Пон Сеп 18, 2017 11:36 am Заглавие:
Аз се чудя като ти се напълни във вкъщи боклука какво се прави? На последната сбирка контейнера пълен, а колегите трупат ли трупат. Имаше и такива, които го хвърляха от няколко метра, хубаво да може да се пръсне. ТАКА ли правите и вкъщи??? _________________ Краси и Наско с 3 ремаркета
Здравейте! Все още не сме пропускали сбирка на яз.Копринка. НО!!!
Поради мой служебен ангажимент на много високо ниво 06-07.10 в София, ще пропуснем Копринка.
Знам, че ще си изкарате хубаво. Съжалявам, но такъв е живота!
п.п. ще мисля варианти , .... _________________ M&M - Мими и Милчо
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Следваща
Страница 2 от 9
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети