kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Аз ще отворя за есенната догодина, та да се избегнат таз годишните неволи, макар всички да твърдят, че е яко 24+ часа да вали и да е подходящо за излет сред природата.
Пуснато на: Пет Окт 13, 2017 9:30 am Заглавие:
rozovslon написа:
Аз ще отворя за есенната догодина, та да се избегнат таз годишните неволи, макар всички да твърдят, че е яко 24+ часа да вали и да е подходящо за излет сред природата.
Който не го е страх от минусови температури и сняг беше в балкана и сега пак ще бъде но да видим къде ?
Имам е дно предложение за Синая но дали ще има мераклии?
Синая
Синая е кралски курорт, “Перлата на Карпатите”.
Синая е най-популярният в международен план румънски ски – курорт. Разполага с:
• Шикозни ресторанти, предлагащи румънска и немска кухня, германски кръчми, барове, дискотеки, плувни басейни, сауна и фитнес центрове, билярд, тенис на маса.
• Най-високият седалков лифт: 1500 м.
• Брой лифтове и влекове: 8
• Седалкови лифтове: 2
• Синая разполага с 14 ски писти. Общата дължина на пистите е 40 км. Най-дългата писта е 6 км. (денивелация: 1030 м.). Това е и най-голямата ски-зона на Румъния.
• През 1880 г. тук е проведено първото ски-състезание. През 1935 г. Синая е домакин на Зимни игри. Сред най-очарователните сгради в курорта е Хотел Палас и манастир от 17 в., тук през 1870 г. крал Карол е изградил и своята лятна резиденция.
• надморската височина на курорта е 900 м. с най-високо разположения хотел в Румъния на 1400 м. (Хотел Алпин) и най-високите хижи (Варфул су Дор и Миорита) на 2000 м.
Цени за седалков лифт:
Възрастни еднопосочен: 60 000 леи ($1.77),
За деца под 12 г.: 30 000 леи ($ 0.8 http://ski.varhove.com/?p=28
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4Следваща
Страница 1 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети