kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пет Яну 05, 2018 11:27 am Заглавие: Размер на прозорци- каравана Beyerland
Здравейте. Интересува ме какъв е размера на прозорците на караваната ми малко странно звучи, но караваната е на 500++ км от мен и няма как да отида да проверя само това. Идеята ми е ако някой има такава да ми каже размерите на неговите прозорци. Предния е най голям... да не кажа огромен. Бих се радвал ако ми кажете поне максимални размери на такива прозорци. Ще си купувам мрежа за комарници и искам да знам шидочината и височината. Караваната се води Beyerland 330dd (или 350дд)
Разликата между ширина 100 см и 110 см е 10 стотинки на линеен метър. При 2 метра дейба и най-широкия процорец това са 20 стотинки горница !!!
При 2-3 прозореца ,дето няма да са премерени точно ще се получи една сума от 50-60 стотинки отгоре върху цената на мрежата....
Колеги, помогнете на човека да не се набутва излишно.
Пуснато на: Съб Яну 06, 2018 11:11 am Заглавие:
vladostanimirov написа:
Разликата между ширина 100 см и 110 см е 10 стотинки на линеен метър. При 2 метра дейба и най-широкия процорец това са 20 стотинки горница !!!
При 2-3 прозореца ,дето няма да са премерени точно ще се получи една сума от 50-60 стотинки отгоре върху цената на мрежата....
Колеги, помогнете на човека да не се набутва излишно.
Изхабих 3 G за 90 стотинке докато пиша това.....
Питам за размер, а не да ми държите сметка кое колко стотинки е. Имам подозрение че е над 1.5м и затова питам.
1,40 м е най-широката мрежа против комари. Нема да са ти по-широки прозорците. На линеен метър е 1,40 лв цената. Ако купиш от нея ,ще си се набутал с от 10 до 40 стотинки на всеки линеен метър. Не ви ли се струва ,че тука правиме пазарлък за лев и дваесе максимум ?
Изхабих още 0,43 лв за интернет докато пиша.... вече доста съм се набутал ,повече отколкото ще спестиме на колегата ,ако му кажем точните размери на караваната му.
Пуснато на: Пон Яну 08, 2018 4:07 pm Заглавие:
г-н Станимиров, помолих да не ми правите сметка, защото не знаете какво гледам, а не сте човека който да ми държи сметка кое колко струва. Явно не знаете колко е размера на прозореца и ще Ви кажа че не е 1.4.
А относно безполезните и заядливи коментари
Всякакъв тип хора.
Също така хванете се запознайте колко е най широката мрежа. Ай със здраве.
С това темата се изчерпа... и в крайна сметка "На вълка му е дебел врата защото сам си върши работата"
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети