kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Гледайте и от безалкохолната да сложите. Чудя се има ли нужда да обяснявам за новите членове как да се ориентират с почерпката пилетата на грил при кого, алкохола къде и безалкохолната бира за кого Очаквам всички посетители с идеи за децата.
Пуснато на: Пон Апр 23, 2018 7:18 am Заглавие:
Здравейте колеги кемперисти,
За тези, които ще бъдат на яз.Копринка за традиционната пролетна клубна среща 27.04.2018г.- 29.04.2018г.ние от Kемпър рент -магазина за кепъри и кемпър оборудване ще работим с удължено работно време.
Може да разгледате нашия електронен магазин:
за да се убедите , че разполагаме с богата гама от продукти на водещите фирми за Кемпъри , Кемпър оборудване и консумативи- Роял, Фиамма,Реймо, Дометик, Тетфорд, Пластоформ, Комет,НРФ,Бергер и Рейч . /наличието на цена под продукта е доказателство, че продукта е наличен/.
Работното ни време ще е както следва:
27.04.2018г. Петък от 09.00 до 19.00 часа.
28.04.2018г. Събота от 09.00 до 19.00 часа
29.04.2018г. Неделя от 09.00 до 19.00 часа
Турбо - времето върви към лодки и платноходки.
Аз ще съм голям смях . На кемпера отзад направих платформа за мотора . Зад платформата е теглича за лодката . Подминавам 14 метра .
Който ме чуе какво ми се върти в главата ...
Жената ще кара джипа зад мен - ако не мога за взема някои завой ....
Всеки който има лодки , платноходни и джетове, да ги взима , ще правим флотилия
Ти остави ,ами установих че акумулатора на джета е умрял тази зима! Трябва да видя дали ще намеря отнякъде толкова нестандартен размер ! Ако не намеря джета отпада от Копринка!
Турбо - ако не се оправиш с акумулатора , звънни ми да проверя при тези дето купих и аз нестандартен акумулатор за мотора ми . На лични съм ти дал номера си
Пуснато на: Чет Апр 26, 2018 7:25 am Заглавие:
Колеги.За да може да се паркира на долната поляна,нека да има вход откъм асфалтовата площадка,защото през миналата година този вход беше запушен и полянага остана неизползвана,а всички се наблъскаха на горната кална поляна.
Регистриран на: 29 Мар 2010 Мнения: 214 Местожителство: гр. Пирдоп, Софийска област
Пуснато на: Чет Апр 26, 2018 6:06 pm Заглавие:
Здравейте и от нас-бивши караванаджии, а от година-с кемпер(че) На 27 април ще се присъединим на срещата на яз."Копринка"-двама възрастни и едно дете на 10 години.Нямаме търпениеееееее!!! _________________ Поздрави-Вера,Евгени и Евгени-младши!
Здравейте и от нас-бивши караванаджии, а от година-с кемпер(че) На 27 април ще се присъединим на срещата на яз."Копринка"-двама възрастни и едно дете на 10 години.Нямаме търпениеееееее!!!
Колега, промени си инфото от профила. Пише "Клубен член с каравана"
Пуснато на: Пет Апр 27, 2018 11:33 am Заглавие:
Ice Man написа:
Гледайте и от безалкохолната да сложите. Чудя се има ли нужда да обяснявам за новите членове как да се ориентират с почерпката пилетата на грил при кого, алкохола къде и безалкохолната бира за кого Очаквам всички посетители с идеи за децата.
Илийка, голяма издънка в организацията.
Веднъж че в магазина няма лимонена бира, а по-лошото е че идвам само аз с малкия. Жената остава вкъщи. Болна е
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 5 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети