kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Съб Юни 02, 2018 1:21 pm Заглавие:
За Дуранкулак не знам, но на Арапя, вече водата е достатъчно топла за разглезен като мен.
Вчера се топнах малко след 6 сутринта, без никакъв проблем.
По обед ичаше на плажа не повече от 30 човек.
Пуснато на: Съб Юни 02, 2018 6:29 pm Заглавие:
mulenceto написа:
За Дуранкулак не знам, но на Арапя, вече водата е достатъчно топла за разглезен като мен.
Вчера се топнах малко след 6 сутринта, без никакъв проблем.
По обед ичаше на плажа не повече от 30 човек.
Аз дойдох вчера. Всичко точно.. Почти. Плажа е супер. Не е почистен от боклуците зимни.
Интересното е, че хладилника ми вече не работи... Някак се е спукал...
И сега? Няма да го ремонтирам. Четох я тая тема. Не мога да дам и множество стотин лева за друг... Някой ако може да помогне : 0883356770, че нета едвам движи тук))
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Съб Юни 02, 2018 7:15 pm Заглавие:
Друг втора употреба си е рисково начинание.
Хладилника ти е от типа за монтаж над калника, видно от снимката на композицията, но повече не може да се разбере за модела.
Коминчето е отдясно гледано отвън и предполагам има декоративен панел на вратата, което е обичайната екстра за всяка уважаваща себе си "англичанка" .
Наснимай да се види какво търсиш.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 5 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети