kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравейте колеги , дойде време и аз да сложа въздушни възглавници. Дайте актуални телефони на майстори или направо ми звънете (ако четат майстори) телефона ми е 0884540357, може и на лични. Предварително благодаря!
Въпросът с въздушните възглавници е решен по възможно най-професионалния и коректен начин (мога да го оценя машинен инженер съм) благодарение на Боби и Гого.
Макар и с доста голямо закъснение,(Боби и Гого знаят защо ),голямо благодарско и на двамата.Вече съм с въздушни възглавници,поставени от тях и возията отзад се промени коренно.Както написа Tonin ако не се лъжа,в кухнята спряха всякакви зловредни и дразнещи шумове.Само симфония!Момчетата ми отделиха достатъчно време и за други "глезотийки",та доволстсвото е двойно.Поне
Препоръчвам с две ръце.
Пуснато на: Чет Окт 04, 2018 5:54 pm Заглавие:
Колеги ето един полезен сайт от Италия, който продава китове комплекти за по 320 евро. По важното обаче е, че има подробни снимки и клипчета как и къде се монтират възглавниците на повечето модели бусове. Показано е много пригледно и може човек да си събере и тука един кит комплект и да си го монтира по снимките.
https://www.sospensionieasytop.it/catalogo.html
Колеги ето един полезен сайт от Италия, който продава китове комплекти за по 320 евро. По важното обаче е, че има подробни снимки и клипчета как и къде се монтират възглавниците на повечето модели бусове. Показано е много пригледно и може човек да си събере и тука един кит комплект и да си го монтира по снимките.
https://www.sospensionieasytop.it/catalogo.html
Пуснато на: Пет Окт 05, 2018 8:53 pm Заглавие:
vladostanimirov написа:
И какъв е смисъла ?
Любомир Мечков написа:
На Жоро и Боби инсталациите са много по-добри от това от линка, а цената им с монтаж е колкото тези, без монтаж и доставка...
Колеги, по важното е не, че продават комплекти, а това, че има подробен снимков и видео материал къде и как се монтират възглавниците и човек ако е малко "кадЪр" както казват в Лозен, може да си купи от българско възглавници, части и да си монтира възглавниците- както се казва да открадне малко акъл. Както ще направя и аз, още повече, че имам една бригада способни монтажници дето в момента релаксират преди обект.
Иначе адмирации за Боби и Жоро които не познавам, за това, че правят качествени неща.
Обещавам да се постарая занапред да бъда по ясен смислово, че понякога явно ми убягва, за което се извинявам.
Поздрави.
Пуснато на: Пет Окт 05, 2018 9:48 pm Заглавие:
Ясно, разбрах. Схеми има много, навсякъде са. И са елементарни. Възглавниците също са достъпни - всякакви китайски, турски и тн.
Аз такова, от друга гледна точка - гаранция - това, онова. Ама щом имаш кадърни монтажници - разбирам.
Доколкото ми направиха оферта, сумата за труд е 100 лв. Останалото са материали. Моля ,да ми препоръчате свободна бригада ,няколко кадърни момчета ,дето ще ми монтират възглавниците за под 100 лв ,да съм на далавера ,дет се вика....Нещо за 20-30 дали ще се намери ?
Пуснато на: Съб Окт 06, 2018 2:17 pm Заглавие:
Днес си прибрах кемпера от Боби и Гого след ъпгрейд на възглавниците или по-точно на управлението им. И мога още един път да изкажа благодарности за професионално свършената работа.
А дали щях да си го направя сам като гледам клипчета - сигурно не.
Защото в нет-а има и клипчета как някои сами си правят операции от апандесит и тем подобни, но и това не бих опитал.
Пуснато на: Пон Ное 19, 2018 12:44 am Заглавие:
Да питам: на първа стр. един колега е писал, че майстори ресораджии можели да сложат допълнителен лист. При мен ще свърши работа.
Та някой може ли да ме ориентира към такъв в Пловдив?
Мерси предварително!
Пуснато на: Вто Дек 18, 2018 4:41 pm Заглавие:
Здравейте,
Искам да помоля за информация (сервиз, търговец) или решение за АЛ-КО шаси с възглавници. Писах си с едните хиталянчета (по-горе в темата) но любезно ме отсвириха (не им било по силите). Колегата с чертежите му пратих лично, но след два дни ми изчезна от изходящата поща и нямам отговор (или аз съм нефелен). Та ще съм доволен на всякъкво инфо различно от това на сайта на АЛ-КО (цената все още не ме грабва) .
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Следваща
Страница 8 от 9
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети