| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dabich
|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2018 12:48 pm Заглавие: Тягови Акумулатори Про Бат 130АН |
|
|
Два броя неразопаковани, 130АН, тягови акумулатора. Цена за брой 320лв, 2бр за 600лв!
0899119500
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dabich
|
Пуснато на: Сря Яну 30, 2019 7:25 pm Заглавие: |
|
|
| Ъп |
|
|
 |
boshi

|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2019 12:55 am Заглавие: |
|
|
Привет колега ! Колебая се за тези Пробат акумулатори , тъй като не съм ги срещал до сега . Дилемата ми е такъв или на Банер Енерджи Бул да си взема. До сега бях със Банера и ме изкара почти 6 години , като е ползван целогодишно .А тези може и да са по-добри. Ако може хората които са запознати да споделят мнение . Благодаря и се извинявам , за може би неуместното място на въпросът ми ми.  _________________ Там,където другите не могат! |
|
|
 |
Bobby175

|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2019 12:24 pm Заглавие: |
|
|
| boshi написа: | Привет колега ! Колебая се за тези Пробат акумулатори , тъй като не съм ги срещал до сега . Дилемата ми е такъв или на Банер Енерджи Бул да си взема. До сега бях със Банера и ме изкара почти 6 години , като е ползван целогодишно .А тези може и да са по-добри. Ако може хората които са запознати да споделят мнение . Благодаря и се извинявам , за може би неуместното място на въпросът ми ми.  |
Аз бих проверил кой каква гаранция дава и при какви условия. |
|
|
 |
Любомир Мечков

|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2019 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Познавам Дабича, пич е, със сигурност няма да ви преметне. А тази марка съм я срещал в испански кемпер и английски. Най-вероятно не е никак лоша  |
|
|
 |
dabich
|
Пуснато на: Пон Фев 04, 2019 8:11 pm Заглавие: |
|
|
Е Любо, ще требва да почерпя явно!
За акумулаторите, нищо не мога да кажа, един колега с лодка ми ги похвали и аз понеже мислех че моите са за смяна и скочих, а сега... отлежават. Освен цената ме подмами и гарацията която дават в Английско, но надявам се до нея да не се стига! |
|
|
 |
dabich
|
Пуснато на: Нед Мар 24, 2019 11:41 pm Заглавие: |
|
|
| Акумулатора остана само един. |
|
|
 |
metalgiar

|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2019 2:14 pm Заглавие: |
|
|
| Понеже търся тягов акумулатор и има интерес към този.Само въпроса с гаранцията който и фактически е най важен при покупка на акумулатор ме касае.Ако се стигне до рекламация магазина в Англия поема ли транспортните разходи до там и обратно после,понеже ако се стигне да го пращам обратно до там за моя сметка ще е почти безмислено. |
|
|
 |
mulenceto

Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2019 6:25 pm Заглавие: |
|
|
| Забрави. Продавачът ги е изпратил на адрес там, а не директно тук. |
|
|
 |
metalgiar

|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2019 8:08 pm Заглавие: |
|
|
| Значи гаранция йог, да разбирам. |
|
|
 |
mulenceto

Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2019 8:11 pm Заглавие: |
|
|
| В разбирания от теб смисъл, няма как |
|
|
 |
Любомир Мечков

|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2019 10:30 pm Заглавие: |
|
|
Че кой производител плаща транспортните разходи бре ? ...
Като искате гаранция - купувате скъпите от тука. Ама то хем така - хем така. Ма иначе - не така... Някой производител ще плати транспорта на 45 кила акумулатор, който струва 2.40...
Трябва да се мисли трезво, че отстрани като се чете е смешно... |
|
|
 |
boshi

|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2019 10:49 pm Заглавие: |
|
|
Те и в Бг дават едни гаранции... мани мани , все едно нямаш . Като се стигне до там , се почват едни увъртания и усуквания
Ама ти не си го ползвал правилно , ама не си го зареждал правилно ...ходене по нервите . Но все пак си е нещо да я има де. _________________ Там,където другите не могат! |
|
|
 |
dabich
|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2019 10:51 pm Заглавие: |
|
|
Гаранция в България за този акумулатор няма!
Или както се казва на запад:
Това е частна обява ГАРАНЦИЯ НЯМА! |
|
|
 |
boshi

|
Пуснато на: Пон Мар 25, 2019 10:56 pm Заглавие: |
|
|
Аз лично ще рискувам и ще си взема същия (като марка) , без да разчитам на гаранция. Бих взел този на Дабича , но смятам , че ще ми е голям като ампер часове , понеже сме с 100 ватов панел и мисля, че системно ще стои недозареден. 100-110 ампера ми се струва по подходящ за нас .  _________________ Там,където другите не могат! |
|
|
 |
|