kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пон Юни 24, 2019 6:32 pm Заглавие:
Аз си мисля че е време да спрем да се сочим с пръст и да се упрекваме.
Форума на БАКК е свързан с нашето хоби и е със сходна тематика.
Във форума на БАКК и в самата БАКК членуват различни хара, които имат сходни интереси на нашите. Според мен е градивно да строим мостове и връзки по-между си и с двата форума.
Някой потребители може да имат нужда от това да враждуват с другия форум или негови потребители, но това аз няма да толерирам.
Форума е създаден с цел забавление, споделяне и взаимопомощ.
Може да се дискутират и други теми, без спорт и политика, стига да има добър тон и уважение.
Враждата, забележките и упреците не водят до нищо градивно, само настройват потребителите едни срещу други.
Всеки има право по какъв път да върви и не е редно да бъде упрекван за това. _________________ Живот на колела
www.kemper-club.com
Пуснато на: Пон Юни 24, 2019 6:35 pm Заглавие:
Бавно научавам, че не трябва да реагирам на всичко, което ме дразни. Бавно научавам, че не трябва да наранявам тези, които са ме наранили. Бавно научавам, че може би върховният знак за зрялост е напускането, вместо разчистването на сметки. Бавно научавам, че енергията, която е нужна, за да реагираш на всичко лошо, което ти се случва, те изцежда и ти пречи да виждаш хубавите неща в живота. _________________ Живот на колела
www.kemper-club.com
Пуснато на: Вто Юни 25, 2019 10:47 am Заглавие:
Здравейте Съфорумци,
много рядко си позволявам да пиша по теми извън техническите, а пък в раздела "Обществено полезни теми" - никога, но не мога да си обясня как е възможно след като всички сме любители на природата, свободата, срещите с приятели да има такава незаинтересованост!!
Не мога да повярвам, че повечето сме се примирили с това, което ни готвят тези "умници" в парламента и скоро няма да можем да отидем на Рупите или другаде в България без да ни глобяват!!
Тъжно
Пуснато на: Сря Юни 26, 2019 9:16 am Заглавие:
Вярно ,че на протеста бяхме малко,но нещата се раздвижиха и накараха заспалите медии малко по- малко да ни отразяват и да обръщат внимание на всички негативи в обществото.Това е начина.Иначе писането на жалби и заявления отиват в кошчето.
П.П.Очаква се в скоро време да бъдат приети хора от протеста в Министерски съвет.
Пуснато на: Сря Окт 09, 2019 8:27 pm Заглавие:
Уважаеми съмишленици.
Усилията ни не бяха напразни. Днес Конституционния съд, с 11 гласа и 1 с особено мнение допусна за разглеждане по същество искането на омбудсмана на Република България за установяване на противоконституционност на забраната за свободно къмпиране.
Това означава, че КС е видял основание в нашите искания и има надежда този безумен закон да бъде отменен.
Продължаваме да следим с внимание за бъдещо развитие.
Поздрави.
Йордан Ибришимов.
Пуснато на: Чет Окт 10, 2019 6:45 am Заглавие:
Аз Данчо се радвам, че има такива хора като теб и бях част от този протест без да се интересувам дали и колко други колеги ще присъстват, ще бъде ли подкрепен от някакви организации или не. Така е защото считам, че с присъствието си изразявам собствената си позиция на несъгласие с даден проблем и щях да съм там дори да бях абсолютно сам.
Още веднъж благодаря на теб и на Мирослава за усилията които положихте и продължавате да полагате за да защитим позицията си.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Страница 10 от 10
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети