kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Регистриран на: 01 Юли 2010 Мнения: 415 Местожителство: София,Бели брези
Пуснато на: Сря Дек 19, 2012 4:15 pm Заглавие:
MITKO70 написа:
Батко лудница е при мен,народа ще пътува по празниците и ни зариха с коли,въобще не мога да се обърна,па камоли да снимам нещата.Ще се напъна тея дни обещавам. :wink: :wink: :wink: :wink:
Пуснато на: Нед Дек 23, 2012 4:36 pm Заглавие:
mury написа:
ogromnii написа:
Не се кахъри, и аз съм в тоя филм, ще му мислим догодина
Май да,защото не можах да ги снимам,не остана време.След НГ при първа възможност ще направя снимки и измервания :wink: :wink: :wink: :wink:
Докато умните се наумуват,лудите се накупуват,както казват в една поговорка Намерих печка ,точно от същия модел каравана,така че не ме интересува вече отоплителната печка :wink:
Регистриран на: 01 Юли 2010 Мнения: 415 Местожителство: София,Бели брези
Пуснато на: Вто Дек 25, 2012 4:43 pm Заглавие:
MITKO70 написа:
mury написа:
ogromnii написа:
Не се кахъри, и аз съм в тоя филм, ще му мислим догодина
Май да,защото не можах да ги снимам,не остана време.След НГ при първа възможност ще направя снимки и измервания :wink: :wink: :wink: :wink:
Докато умните се наумуват,лудите се накупуват,както казват в една поговорка Намерих печка ,точно от същия модел каравана,така че не ме интересува вече отоплителната печка :wink:
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6Следваща
Страница 4 от 6
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети