kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пон Фев 11, 2013 8:02 pm Заглавие: Осми март -Празник на жената
Наближава 8 март,та по този случай да зарадваме нашите жени с една среща.Затова предлагам за празника да се съберем отново на Хисаря,ако има и други предложения за място-предлагайте!
Дали на Хисаря или на Карлови Вари, или Мариански Лазни, щом става дума за жените, ще ги ощастливим! _________________ Кучетата си лаят, кемперите си пътуват!
Пуснато на: Вто Фев 12, 2013 9:44 pm Заглавие:
Моята идея е да се съберем някъде,където ще има помещение в което да си направим веселбата.Същевременно да има и място за преспиване на колеги,които ще дойдат без кемпери/тъй като времето е променливо/и да бъде удобно за повече хора от страната.
Не мога да разбера някои неща. Ние сме доколкото знам кемпер и караванен клуб и на тази база провеждаме мероприятия. Това, че сме с такива превозни средства сме си го избрали ние с всичките му предимства и недостатъци. По някога ще ни е студено, по някога ще ни е топло, но сме си със къщичките и това ни е достатъчно. Като ще търсим ресторанти и хотели по- добре да не ги правим мероприятията. Ние сме били на мероприятия, когато масите са били замръзнали и сополите на дечурлигата също, но ни е било весело, защото нещата стават така, както ние искаме и както сме си избрали. На когото му рано в м март да седне навън, който си пази кемперчето, щото го е замразил и иска да дойде на хотел, еми да си намери хотел и да дойде на нашето мероприятие. Аз веднъж пробвах този вариянт на Хисаряи честно казано не ми беше въобще комфортно. Така мисля аз, като ще е караванно мероприятие да е такова, като ще ходим на курорт на ол инклузив да ходим на курорт. По-вече по този въпрос няма да вземам отношение просто изказах моето лично мнение.
Пуснато на: Сря Фев 13, 2013 2:03 pm Заглавие:
Сапарева баня е добре. Ние си движим навсякъде с къщичката. Ако има басейн също не е зле. Аз за Коледа се банях, а Велекден е още далече, така че на мене баня ми не требе. Жената пък вика, че ако има топла вода, щяла за 8 март, да ни изпере у басейно.
Абе където ще да е, важното е купон да стане. Ако обещаете, че няма да ме набиете, ще донеса от новогодишните конфети. Ще взема повече.
_________________ Пазете и обичайте нашата България
Ако се разположиме на паркинга до банята, може да идеме до близкият ресторант. Ако сме на къмпинга, там също има кръчма + туристическа кухня
Сапарева баня ми е на сърце.
И Хисаря ми е на сърце.
В Долна баня не съм ходил.
Пуснато на: Чет Фев 14, 2013 12:07 am Заглавие:
СандрЕли написа:
Не мога да разбера някои неща. Ние сме доколкото знам кемпер и караванен клуб и на тази база провеждаме мероприятия. Това, че сме с такива превозни средства сме си го избрали ние с всичките му предимства и недостатъци. По някога ще ни е студено, по някога ще ни е топло, но сме си със къщичките и това ни е достатъчно. Като ще търсим ресторанти и хотели по- добре да не ги правим мероприятията. Ние сме били на мероприятия, когато масите са били замръзнали и сополите на дечурлигата също, но ни е било весело, защото нещата стават така, както ние искаме и както сме си избрали. На когото му рано в м март да седне навън, който си пази кемперчето, щото го е замразил и иска да дойде на хотел, еми да си намери хотел и да дойде на нашето мероприятие. Аз веднъж пробвах този вариянт на Хисаряи честно казано не ми беше въобще комфортно. Така мисля аз, като ще е караванно мероприятие да е такова, като ще ходим на курорт на ол инклузив да ходим на курорт. По-вече по този въпрос няма да вземам отношение просто изказах моето лично мнение.
Абсолютно споделям мнението, какви са тия хотели-мотели, ще се орезилим, аз по-малко, че си нямам кемпер още. Самият 8-ми е петък, но ако мероприятието продължи, има теферич и все паяк е над нулата - там сме с мотора, палатката и момата _________________ Honda XRV750 Africa Twin Traveller
Opel Record E 1.8i
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 1 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети