kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
За Сл. бряг не знам , но в Несебър , в стария град , след като се мине провлака , в ляво има огромен паркинг. 8 лв. е за кола и 13 на бус за 24 часа, ако се договориш за 13 с композицията , си е добре!
Лично аз мисля че и срещу заплащане пак трудно ще се намери подходящо за каравана място.
Дори да ми платят, не бих преспал в тази лудница, Дани!
Колега, на влизане в Несебър точно до Лукойла, от лявата страна на пътя има малка горичка, мисля няма да е проблем да се напъхаш там. Сравнително по-тихо е, стига да няма мероприятие /концерт/ на стадиона, който е на стотина метра. Слънчев бряг започва 300м по-нататък.
Вчера се връщам от там, от днес ТИМ-аджии започват събиране на такса за въпросното място от 5 до 10 лв на ден за престой според зависи... ! До дни ще дават да се ползва ток и вода на самата площадка където са караваните (влиза в цената) която ще събират.
На Шкорпиловци също искат пари по 80 лв на месец. Карадере остава единственото хубаво място Free от северното черноморие но пътя до там по черно е към 4км и със сигурност ще има щети по караваната ти докато стигнеш. Не успях да стигна до Крапец да огледам и там как е. Ако някой колега е ходил наскоро нека сподели. Споделям близките места покрай мен който успях да огледам тези дни . Ако някой има прясна информация за Северното черноморие , за други хубави и диви места , нека сподели.
http://bgbeaches.com/bg/Karadere/ Ето GPS координати https://www.google.com/maps/dir//42.905796,27.897549/@42.8900909,27.8346784,8755m/data=!3m2!1e3!4b1!4m3!4m2!1m0!1m0?hl=en пътя по който може да стигнеш по черно са селата Горица и Бяла и от двете може да влезнеш. До Карадере има голям участък от мучурище който ако не си с 4х4 няма как да преминеш! Моите последствия от преди 2 дни по колата са ми спукана предна броня и скъсано гърне заради черния път, има вероятност да разбиеш караваната или да закъсаш с нея някъде по пътя докато стигнеш до местото!
Пуснато на: Пон Юни 16, 2014 8:03 am Заглавие:
За Шкорпиловци за къде става въпрос? На плажа, който е пред руския хотел ли? Малко неясно го обясних, но само това запомних от миналата година. Имаше и някакво заведение, което тъкмо отваряха.
А на Камчия поне чистят ли плажа като събират такса? Ходили сме една година на бунгала там и плажа не беше никак поддържан
Регистриран на: 11 Юни 2014 Мнения: 9 Местожителство: Украина г.Львов
Пуснато на: Вто Юни 17, 2014 3:21 pm Заглавие:
Уважаемый mariqnm, 05.07. группа из Украины г.Львов(на двух караванах,10 человек шесть взрослых,четверо детей),выдвигаемся на Болгарию.С информации на форумах я понял что автономный отдых на берегу моря в солнечной Болгарии почти всюду запрещен решениями общин и правительства,но возможно где-то остались места для автономного отдыха(дикарем),главное пополнение запасов пресной водой и возможность заехать караваном длиной восемь метров(hobby-635),возможность утилизации мусора,покупки хлеба и зелени для детей,для меня и ребят подойдет водка,ракия одним словом все что горит.Лагерь устанавливается на один месяц. Если у Вас или Ваших друзей караванеров есть GPS координаты таких мест на берегу моря от с.Крапец до Черноморца,я очень прошу их указать,буду очень благодарен.С уважением Михаил,Украина г.Львов.
За Шкорпиловци за къде става въпрос? На плажа, който е пред руския хотел ли? Малко неясно го обясних, но само това запомних от миналата година. Имаше и някакво заведение, което тъкмо отваряха.
А на Камчия поне чистят ли плажа като събират такса? Ходили сме една година на бунгала там и плажа не беше никак поддържан
За Шкорпиловци става на въпрос за гората.... като се тръгне по плажната ивица след като свърши асфалтовия път започва черен път , от там нататък има места където можеш да спреш с каравана , палатка или кемпер. Но пътя по черно е с много големи "кратери" подобно като на Карадере. Още инфо за самото място на Шкорпиловци , в форума тук има само тема озаглавена Шкорпиловци там можеш да разбереш повече.
Относно Камчия , лично аз като бях нямаше какво да се чисти по плажа, но все пак да не забравяме , като си направим сами боклуците , после да си ги почистваме! Тази част от плажната ивица пред караваните на Камчия се ползва единствено почти от летуващи с каравани и кемпери.
Уважаемый mariqnm, 05.07. группа из Украины г.Львов(на двух караванах,10 человек шесть взрослых,четверо детей),выдвигаемся на Болгарию.С информации на форумах я понял что автономный отдых на берегу моря в солнечной Болгарии почти всюду запрещен решениями общин и правительства,но возможно где-то остались места для автономного отдыха(дикарем),главное пополнение запасов пресной водой и возможность заехать караваном длиной восемь метров(hobby-635),возможность утилизации мусора,покупки хлеба и зелени для детей,для меня и ребят подойдет водка,ракия одним словом все что горит.Лагерь устанавливается на один месяц. Если у Вас или Ваших друзей караванеров есть GPS координаты таких мест на берегу моря от с.Крапец до Черноморца,я очень прошу их указать,буду очень благодарен.С уважением Михаил,Украина г.Львов.
Извините, но, как я уже сказал выше, я не знаю координаты диких местах в Krapetz, потому что я не был там в течение многих лет.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети