kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Сря Юни 13, 2018 12:05 pm Заглавие: Пушкомер
Отварям специална тема за обсъждане кой е по-най-супер- специалист, джентълмен, мъжкар,, чий хладилник е по-студен, чии солари са по-мощни, и прочее въпроси, нямащи общо с други теми, които пък от своя страна при ползване на тази по предназначение биха имали шанс да се превърнат в смислено четиво.
Хвърлям ви кърпа. АЗ разбирам от електроника повече от розовия, продавам по-изгодно от мулето, карам кола по-добре от мечков и хладилника ми е с 16 градуса по-студен от на пилето винаги. В общ план - мога да хвана повече и по-прясна риба от всички вас взети заедно и краката ми миришат най-силно. На малкия ми пръст не можете да стъпите!!!
Отварям специална тема за обсъждане кой е по-най-супер- специалист, джентълмен, мъжкар,, чий хладилник е по-студен, чии солари са по-мощни, и прочее въпроси, нямащи общо с други теми, които пък от своя страна при ползване на тази по предназначение биха имали шанс да се превърнат в смислено четиво.
Хвърлям ви кърпа. АЗ разбирам от електроника повече от розовия, продавам по-изгодно от мулето, карам кола по-добре от мечков и хладилника ми е с 16 градуса по-студен от на пилето винаги. В общ план - мога да хвана повече и по-прясна риба от всички вас взети заедно и краката ми миришат най-силно. На малкия ми пръст не можете да стъпите!!!
Само ще прехвърлиш "онова" и тук, както се вижда вече.
И не е въпросът, за най-евтините продажби.
За тях всеки си има глава да прецени, пък като няма купува изгнила каравана и после е изненадан. Не от мен де!
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Сря Юни 13, 2018 2:28 pm Заглавие:
ogromnii написа:
Не говорех за евтино а за изгодно
Бе няма значение..... Това ми е последна грижа.
Целият цирк, е защото прекали с личните нападки и лъжите и съм в правото си да се защитя, пък дори и с продължаване до безкрай на цирка.
Това е политика на форума, да не забравяме, че всеки е свободен да се изразява и показва най-доброто от себе си
И тъй като нееднократно други се отказаха да се занимават с него, просто е дошъл мой ред да се движа по правилата, от които той се възползваше досега пълноценно.
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Сря Юни 13, 2018 4:39 pm Заглавие:
Стига бе, в групата на наивните, добронамерени и доверчиви, кога попадна!!!
Идея си нямах колко си заблуден, но пък знам колко обичаш да манипулираш.
Освен това хората са различни и не ти е работа, ти да ги категоризираш, при това на едро и да си принаждаш групови качества.
А началото с с лекинкото изнудване. ЛЕЛЕ. Загуба.
То на теб, ако разчитах да ми подслаждаш живота, че си даже и или поне се правиш на анонимен, но тайна всъщност няма кой си.
Ако искам да разбера повече за теб, ще се обадя на Владо Станимиров или някои от старите потребители на форума и ще разбера без проблем.
А обидите са си факт и не се отричам от тях, както, ти отказваш да предоставиш факти за конкретните си лъжливи твърдения.
Започна от очевидната глупост, че имало някакви кабели за коментиране в темата за лодката и продължаваш с лъжите и до сега.
А с готините лозунги: Къмпингарите не са прости и всеки имал глава между ушите си, какво си мислиш, че постигаш.
Какво се опитваш, пак да внушиш с това??
Сигурно смяташ, че хората ще си помисля, че аз съм твърдял нещо такова и ще ме злепоставиш.
Точно колко да съм загубил от познанството с такава персона, А..
Пуснато на: Сря Юни 13, 2018 6:11 pm Заглавие:
Огромен, в моите хладилници ( и с двата вида съм вече пък ) в момента е 30 градуса, та да ти кажа, с тия 16 надолу не си добре. Мирише на мнго, ама много топла бира. И за ейл е топлчко.
За краката не мога да споря, трябва да направим експеримент, като не ги мием една седмица. Спечелилия ще си ги измие, пък другия ще ги топне да умори рибата и тогава и другия спор отпада.
Пуснато на: Сря Юни 13, 2018 7:01 pm Заглавие:
ilkomuhata написа:
Сеирджия,
Я докато зяпаш, драсни два реда, като има проблем, бягам ли от отговорност.
Ти си един добър пример, като се бърза какво става, ама постарах ли се после да го реша.
Пуснато на: Сря Юни 13, 2018 7:31 pm Заглавие:
chicken написа:
Огромен, в моите хладилници ( и с двата вида съм вече пък ) в момента е 30 градуса, та да ти кажа, с тия 16 надолу не си добре. Мирише на мнго, ама много топла бира. И за ейл е топлчко.
Прилагам една старопиратска хитрост в такива моменти - ако бирата е топла си сипвам ром
А и всеки истински див къмпингар помоему трябва да е по широко скроен към несгодите - бахти състезанието с техниката! Ако там където съм спрял няма нещо по-интересно от телевизията значи съм сбъркал мястото. Ако няма топла вода - каквато има, от малко мръсничко никой не е умрял, ако има комари - те са местните. Човечеството отдавна е доказало че умее да воюва с природата, почти успешно. Ама състезанието е тъпо. Напоследък наблюдавам с интерес модата на легена с вода пред кемпъра/караваната. Ходиш по пясъка бос, после си измиваш краката влизайки. Бахти светая светих, ше земе да се порази от 2 шепи пясък. Или не си носят метла? Знам ли? Живота може да е доста сложен, уморителен и неразбираем ако положим нужните усилия да го направим такъв
Пускаш кафе машина, сешоар, епилатор, съдомиялна, микровълнова, 7 зарядни и едно за айфон, броя го отделно щото нали са по-едни-такива, и олеле, баси скапания акумулатор взе че свърши. Децата от 84 часа не са излизали от нета, 2-ма родители им сервират и отсервират, сладоледа в камерата се топи, в смисъл там си е -24, ама от 18-те които си купил остават последните два, това май се брои за +2, а +2 в камерата е катастрофа. Съседа по полянка слуша любимата си музика на 470ватово караоке от илиенци, още се чудя да му свикна или да си купя киловат и половина. И още 7 солара и генератор хонда, щото да му покажа Ян Гилън какъв глас вадеше навремето. Но alles richtig, важното е че това лято планирахме ваканцията отлично, ский как добре ни се получава Догодина - по добре подготвени!
Пуснато на: Сря Юни 13, 2018 8:12 pm Заглавие:
Това за на времето е вярно, за съжаление. След три седмици ще проверя на живо Мик Джагър как се справя След това ще ми е през кура за караокето от Илиянци
Пуснато на: Сря Юни 13, 2018 9:09 pm Заглавие:
Е, те тука Саше ме настъпи баш по болната тема.
Живот си живеете вие, а на мен мазоли ми се дигнаха от тоя пясък в кемпера.
Въпреки строгия контол по събуването и почистването на крака след последната Гърция мокета на пода хрупа от пясък и няма измитане.
Сигурно е понеже не сме ползвали фатката с легена. Брилянтна хрумка, краднах си я. Записвам си за следващия път да си купя за кемпера специален леген за миене на крака, даже два - един да има за резерва и гюдерийки за пребърсване. Превенция му е майката! Но ... това е за в бъдеще. То ако не се чисти от пясъка по морето има ли смисъл изобщо да се ходи там ...
Сериозно раздвоена съм. От една страна се боря с неутолим порив да овършея кемпера с домашния прахосмук. От друга не си разрешавам да го направя понеже още не ми е пристигнала новата автомобилна прахосмучка и ще е грехота да изпадна в дефицит на материал за нея. Не дай си боже да трябва пак да се мъчим да ходим до гръцко за единия пясък. _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Сря Юни 13, 2018 9:30 pm Заглавие:
Нашия "мокет“ преди Великден изчезва. Всъщност едното килимче си седи, но е с такава плетка, че може да се мете. Това на морето с мокет, вместо краката да шляпат по хладния под не го знам кво е.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4Следваща
Страница 1 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети