kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Пушкомер
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Разни
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ogromnii

Местожителство: софия

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 12:05 pm    Заглавие: Пушкомер Отговорете с цитат

Отварям специална тема за обсъждане кой е по-най-супер- специалист, джентълмен, мъжкар,, чий хладилник е по-студен, чии солари са по-мощни, и прочее въпроси, нямащи общо с други теми, които пък от своя страна при ползване на тази по предназначение биха имали шанс да се превърнат в смислено четиво.

Хвърлям ви кърпа. АЗ разбирам от електроника повече от розовия, продавам по-изгодно от мулето, карам кола по-добре от мечков и хладилника ми е с 16 градуса по-студен от на пилето винаги. В общ план - мога да хвана повече и по-прясна риба от всички вас взети заедно и краката ми миришат най-силно. На малкия ми пръст не можете да стъпите!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
rozovslon

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 12:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

С дължината и твърдостта на пушката как си?
Щото това е фундаменталният въпрос!!!

ПП
Членът е пълен!
Това за тия дето се двоумят.
Върнете се в началото
mulenceto

Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 1:20 pm    Заглавие: Re: Пушкомер Отговорете с цитат

ogromnii написа:
Отварям специална тема за обсъждане кой е по-най-супер- специалист, джентълмен, мъжкар,, чий хладилник е по-студен, чии солари са по-мощни, и прочее въпроси, нямащи общо с други теми, които пък от своя страна при ползване на тази по предназначение биха имали шанс да се превърнат в смислено четиво.

Хвърлям ви кърпа. АЗ разбирам от електроника повече от розовия, продавам по-изгодно от мулето, карам кола по-добре от мечков и хладилника ми е с 16 градуса по-студен от на пилето винаги. В общ план - мога да хвана повече и по-прясна риба от всички вас взети заедно и краката ми миришат най-силно. На малкия ми пръст не можете да стъпите!!!

Само ще прехвърлиш "онова" и тук, както се вижда вече.
И не е въпросът, за най-евтините продажби.
За тях всеки си има глава да прецени, пък като няма купува изгнила каравана и после е изненадан. Не от мен де!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
ogromnii

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 2:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не говорех за евтино а за изгодно Wink
Върнете се в началото
mulenceto

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 2:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ogromnii написа:
Не говорех за евтино а за изгодно Wink

Бе няма значение..... Това ми е последна грижа.
Целият цирк, е защото прекали с личните нападки и лъжите и съм в правото си да се защитя, пък дори и с продължаване до безкрай на цирка.
Това е политика на форума, да не забравяме, че всеки е свободен да се изразява и показва най-доброто от себе си Embarassed Shocked
И тъй като нееднократно други се отказаха да се занимават с него, просто е дошъл мой ред да се движа по правилата, от които той се възползваше досега пълноценно.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
rozovslon

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 3:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ПрЕателиу,
ти загуби от личните обиди против мен толкова, колкото не можеш да си предстваиш.

Колкото и за прости да мислиш хората, ще те разочаровам...
...КЪМПИНГАРИТЕ НЕ СА ПРОСТИ!!!

Може да сме наивни, добронамерени и доверчиви, но не сме ПРОСТИ!

Всеки има глава между ушите, нали?
Върнете се в началото
mulenceto

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 4:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Стига бе, в групата на наивните, добронамерени и доверчиви, кога попадна!!!
Идея си нямах колко си заблуден, но пък знам колко обичаш да манипулираш.
Освен това хората са различни и не ти е работа, ти да ги категоризираш, при това на едро и да си принаждаш групови качества.
А началото с с лекинкото изнудване. ЛЕЛЕ. Загуба.
То на теб, ако разчитах да ми подслаждаш живота, че си даже и или поне се правиш на анонимен, но тайна всъщност няма кой си.
Ако искам да разбера повече за теб, ще се обадя на Владо Станимиров или някои от старите потребители на форума и ще разбера без проблем.
А обидите са си факт и не се отричам от тях, както, ти отказваш да предоставиш факти за конкретните си лъжливи твърдения.
Започна от очевидната глупост, че имало някакви кабели за коментиране в темата за лодката и продължаваш с лъжите и до сега.
А с готините лозунги: Къмпингарите не са прости и всеки имал глава между ушите си, какво си мислиш, че постигаш.
Какво се опитваш, пак да внушиш с това??
Сигурно смяташ, че хората ще си помисля, че аз съм твърдял нещо такова и ще ме злепоставиш.
Точно колко да съм загубил от познанството с такава персона, А..
Върнете се в началото
chicken

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 6:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Огромен, в моите хладилници ( и с двата вида съм вече пък Smile ) в момента е 30 градуса, та да ти кажа, с тия 16 надолу не си добре. Мирише на мнго, ама много топла бира. И за ейл е топлчко.
За краката не мога да споря, трябва да направим експеримент, като не ги мием една седмица. Спечелилия ще си ги измие, пък другия ще ги топне да умори рибата и тогава и другия спор отпада.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
ilkomuhata
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 6:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

popcorn popcorn popcorn
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана Yahoo Messenger
Данаил Делчев

Местожителство: Хасково / с. Узунджово

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 6:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Я па не си гасим хладилниците ,оти кемперо ми е у дворо , и бирата ми е по близо там отколкото у нази у големио 'ладилникь.... Very Happy
Върнете се в началото
mulenceto

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 7:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ilkomuhata написа:
popcorn popcorn popcorn

Сеирджия,
Я докато зяпаш, драсни два реда, като има проблем, бягам ли от отговорност.
Ти си един добър пример, като се бърза какво става, ама постарах ли се после да го реша.
Върнете се в началото
ogromnii

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 7:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

chicken написа:
Огромен, в моите хладилници ( и с двата вида съм вече пък Smile ) в момента е 30 градуса, та да ти кажа, с тия 16 надолу не си добре. Мирише на мнго, ама много топла бира. И за ейл е топлчко.

Прилагам една старопиратска хитрост в такива моменти - ако бирата е топла си сипвам ром Smile

А и всеки истински див къмпингар помоему трябва да е по широко скроен към несгодите - бахти състезанието с техниката! Ако там където съм спрял няма нещо по-интересно от телевизията значи съм сбъркал мястото. Ако няма топла вода - каквато има, от малко мръсничко никой не е умрял, ако има комари - те са местните. Човечеството отдавна е доказало че умее да воюва с природата, почти успешно. Ама състезанието е тъпо. Напоследък наблюдавам с интерес модата на легена с вода пред кемпъра/караваната. Ходиш по пясъка бос, после си измиваш краката влизайки. Бахти светая светих, ше земе да се порази от 2 шепи пясък. Или не си носят метла? Знам ли? Живота може да е доста сложен, уморителен и неразбираем ако положим нужните усилия да го направим такъв Idea

Пускаш кафе машина, сешоар, епилатор, съдомиялна, микровълнова, 7 зарядни и едно за айфон, броя го отделно щото нали са по-едни-такива, и олеле, баси скапания акумулатор взе че свърши. Децата от 84 часа не са излизали от нета, 2-ма родители им сервират и отсервират, сладоледа в камерата се топи, в смисъл там си е -24, ама от 18-те които си купил остават последните два, това май се брои за +2, а +2 в камерата е катастрофа. Съседа по полянка слуша любимата си музика на 470ватово караоке от илиенци, още се чудя да му свикна или да си купя киловат и половина. И още 7 солара и генератор хонда, щото да му покажа Ян Гилън какъв глас вадеше навремето. Но alles richtig, важното е че това лято планирахме ваканцията отлично, ский как добре ни се получава Mim Догодина - по добре подготвени!
Върнете се в началото
chicken

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 8:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Това за на времето е вярно, за съжаление. След три седмици ще проверя на живо Мик Джагър как се справя Smile След това ще ми е през кура за караокето от Илиянци
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 9:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Е, те тука Саше ме настъпи баш по болната тема.

Живот си живеете вие, а на мен мазоли ми се дигнаха от тоя пясък в кемпера.
Въпреки строгия контол по събуването и почистването на крака след последната Гърция мокета на пода хрупа от пясък и няма измитане. angry
Сигурно е понеже не сме ползвали фатката с легена. thinking Брилянтна хрумка, краднах си я. Записвам си за следващия път да си купя за кемпера специален леген за миене на крака, даже два - един да има за резерва и гюдерийки за пребърсване. Превенция му е майката! Но ... това е за в бъдеще. То ако не се чисти от пясъка по морето има ли смисъл изобщо да се ходи там ...

Сериозно раздвоена съм. :mad: От една страна се боря с неутолим порив да овършея кемпера с домашния прахосмук. cleaning mop От друга не си разрешавам да го направя понеже още не ми е пристигнала новата автомобилна прахосмучка и ще е грехота да изпадна в дефицит на материал за нея. Не дай си боже да трябва пак да се мъчим да ходим до гръцко за единия пясък. pulling hair
chicken

МнениеПуснато на: Сря Юни 13, 2018 9:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Нашия "мокет“ преди Великден изчезва. Всъщност едното килимче си седи, но е с такава плетка, че може да се мете. Това на морето с мокет, вместо краката да шляпат по хладния под не го знам кво е.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Разни Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3, 4  Следваща
Страница 1 от 4

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети