kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Нед Окт 11, 2015 8:35 pm Заглавие: Посрещане на Новата 2016г.
Здравейте приятели!
Наближава Нова година.И тази година имаме съглрасието на Управителя в станцията на"Строителя" в Хисаря , да посрещнем празника там.Условията са същите както преди.Който желае, може да прочете старата тема за посрещането на 2015г.
Заявете участие във форума,или на GSM 0988304066.
Пуснато на: Чет Окт 22, 2015 9:17 pm Заглавие:
Здравейте приятели!Днес ми се обади управителката на станцията на Стоителя в Хисаря,за да ми съобщи,че същата е продадена и има нови собственици,които имат намерение да я превърнат в болнично заведение така ,че вече не може да се посещава от кемпери и каравани.Няма да може да се съберем за посрещането на Нова година.Не мога да си представя,че сбирката ще пропадне.Много ми е мъчно,че няма да можем да посрещнеме празника в Хисаря с приятели.
Имам голяма молба към всички от форума да предложат някъде да се съберем за Нова година.Времето напредва.Давайте предложения.
Ето заповядай една идея Вълко : Узана до чешмата място много вода също ток от соларите , който няма ще помоли някой да му подаде. Аз лично съм прекарал една нова година там и ми хареса много. Ако успея да си намеря и купя Кемпер и аз ще съм там.
Хубав и усмихнат ден на всички.
Вълко, вземи телефона на новите собственици, може пък те да се навият поне за тая нова година. Ако ще го правят болница, то ще им трябва време за проектиране, строителство, по-рано от пролетта няма да почнат. Таман се навих и аз за Хисаря....
Как ви се струва Чифлика - троянско. Там колеги са карали нова година. Има голям паркинг, а по спомен от писано тук човека със заведението бил много печен и срещу скромна сума позволявал да се ползва за посрещане на Нова година. Било топло и уютно. Тошко, вие май там карахте? Я кажи подробности.
Пуснато на: Съб Окт 24, 2015 10:03 pm Заглавие:
Ice Man написа:
Как ви се струва Чифлика - троянско. Там колеги са карали нова година. Има голям паркинг, а по спомен от писано тук човека със заведението бил много печен и срещу скромна сума позволявал да се ползва за посрещане на Нова година. Било топло и уютно. Тошко, вие май там карахте? Я кажи подробности.
Чудничко е там! Аз една година чаках четири дни да разровят пътя, та да си тръгна.
Ами човека дава ток вода 8,00 - 10,00лв. на ден а за Н.Г. 5,00лв. за ресторанта на човек така бяхме ние миналата нова година. Супер беше ама и температурите паднаха до -24 , -25 градуса .
Пуснато на: Нед Окт 25, 2015 9:57 pm Заглавие:
Здравейте приятели.Наложини се да ходим по работа към Петрич,та навръщане се отбихме на Рупите.Разхождайки се сетихме и за вариант за Нова година.До комплекса на Ванга знаете ,че има заведение.Говорихме с единия от собствениците,но остана да се съгласува с другия.До вторник 27 ще се разбере.Обадихме се и на управителя на къмпинга/там също има заведение/,но условието му е да се ангажират 10 стаи .Ние можем да заемем две от тях.Цена на легло 10лв.
Друга възможност е заведението до извора.На закрито 8-10 маси и отделно навес с маси,който може да се закрие с платнища.Това трябва да се реши до десетина дни , защото местата почти винаги се ангажират от хора от района.Ако имате желание да уредим нещата,бъдете активни.Между другото, днес хората бяха по блузи.
По новата магистрала движението е супер.София-Благоевград 45 минути.Ако сте съгласни,решавайте по-бързо.
с
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 1 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети