kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравейте! Реших да отворя тази тема , тъй като е ясно, че няма да има гласуване за пролетна клубна среща - къде и кога. В предишните теми в изминалите години се доказа, че тези срещи са успешни единствено там. В една от темите след дискусии се стигна до насрочване на всички Клубни срещи (пролетни и есенни) да се провеждат на яз. Копринка. Но идеята не проработи, и Админа с право се отказа - не може на всички да се угоди. Воден от мислите, че яз. Копринка е на средата по трасето София - Бургас, едната посока е 195км., а другата 196км. и с идеята там да се срещнем приятели от София и Бургас, и други отстоящи на 200км. от тази точка в различни посоки отварям тази тема САМО за коментари относно датите, на които можем да се съберем на яз. Копринка. Като се има в предвид сливането на ученическата ваканция с Великденските празници, този период отпада, тъй като много колеги ще се възползват за по дълги пътувания. С оглед на гореизложеното предлагам да коментираме датите 21-23.04.2017г., или 28.04-01.05.2017г. за среща на яз. Копринка.
Доводите, че там Ви е омръзнало, ами не идвайте. Че искате да видите забележителности, еми за тези неща имате на разположение цяла година. Идеята за мястото е изложена по горе.
Моля в темата да пишат САМО колеги коментиращи датите за срещата. Аз ще бъда там, и като първи пишещ посочвам 28.04-01.05.2017г. Глас народен ще реши датата на събитието. Срок за гласуване и предложения до 31.03.2017г.
П.П. Извинявам се на Администраторите на форума! Надявам се да ме разберете правилно.
п.п Ако не е по правилата - триене или в "други" _________________ M&M - Мими и Милчо
Регистриран на: 22 Мар 2011 Мнения: 84 Местожителство: BG Горна Оряховица
Пуснато на: Нед Фев 19, 2017 8:13 pm Заглавие:
Чест и почитания,Милчо!
Аз не съм писал във форума много дълго време,защото не исках да участвам в безсмислени за мен спорове и конфликти.Това не ми е пречило да участвам в почти всички форумни срещи.Ще сме там и сега,живот и здраве!Датата няма значение.
Дано общото хоби обедини всички ни,а не е повод за конфликти!
Аз тая среща я чакам с най голямо нетърпение ,защото смятам именно там /на клубна среща/да направя сефте на моя кемпер !
Така че Милчо аз съм ЗА с две ръце ! Датите не са ми от голямо значение ,стига котка да не ми мине път !!!!
Пуснато на: Нед Фев 19, 2017 11:33 pm Заглавие:
Здравей Милчо!Ние също сме за яз."Копринка"независимо от датата.Това е добре,че се отваря тази тема.Нали знаеш,че по този начин се нагърбваш с организацията на срещата.Трябва да знаеш,че за всички срещи/Кемперски ,Русофилски,Рокерски, Скаутски и др./се иска разрешение от кмета на Казанлък.Попитай Администратора да не стане така,че да ни изгонят ,а теб да глобят.Иначе доводите ти са точни.Ще се радваме да бъдем на Копринка.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3 ... 22, 23, 24Следваща
Страница 1 от 24
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети