kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Вто Мар 28, 2017 12:44 pm Заглавие: багажник на покрива и стълба за кемпер
Здравейте колеги,
Кемпера ми няма такива а ще са ми необходими за превозване на 4 метров каяк. Не ми е проблем да си изработя сам конструкцията от хром-никел или алуминиева сплав. Нямам опит и не ми е ясно как ще стане захващането към покрива, пробива ли се и с планки от вътре или нещо друго? Моля ако някой има опит да сподели, предварително благодаря!
Пуснато на: Вто Мар 28, 2017 8:42 pm Заглавие:
Ако качиш малко снимки отгоре, отзад и отстрани, ще е супер. Алуминиева е за предпочитане, поне според мене. На мене също ми трябва стълба, но, поради сложноста за монтаж, направо взех една сгъваема, но си заема трайно място
Пуснато на: Сря Мар 29, 2017 8:47 am Заглавие:
Винаги е най-добре сандвич с широка външна и вътрешна планка. Както са тентите и багажниците за велосипеди. Стълби има всякакви на пазара. По-тежки са от оригиналните на кемперите, но са и много по-здрави. Аз бих направил багажника от алуминиеви профили, които имат възможност да се сглобяват с царги. Просто тогава имаш неограничени възможности. Преди години, когато имаше, все още, силен Пловдивски Панаир, редовно си сглобявах каквото и както ми се хареса. Като лего е всичко.
Ето един линк на фирма, която предлага такива неща:
Аз бих направил багажника от алуминиеви профили, които имат възможност да се сглобяват с царги. /
Сглобката на царгата е изключително несигурна на определени натоварвания /тук питай мен/. Ако е от царги, задължително да е с болтова връзка, за да спиш спокоен _________________ Търсиш път! За какво ти е?
Пуснато на: Сря Мар 29, 2017 12:12 pm Заглавие:
North wind написа:
Любомир Мечков написа:
Аз бих направил багажника от алуминиеви профили, които имат възможност да се сглобяват с царги. /
Сглобката на царгата е изключително несигурна на определени натоварвания /тук питай мен/. Ако е от царги, задължително да е с болтова връзка, за да спиш спокоен
Може, не съм се замислял, моите щандове бяха на фирмата Mero, но си прав. Имал съм събран щанд от някаква българска фирма, беше ме страх да влезна в павильона
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3Следваща
Страница 1 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети