kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Ремонт скоростна кутия Дукато 2.5Д

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Резервни части, ремонти, аварии
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dragnev79

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Пон Апр 03, 2017 6:36 pm    Заглавие: Ремонт скоростна кутия Дукато 2.5Д Отговорете с цитат

Колеги имам следния проблем ,започна да се чува аксиалният лагер на скоростната кутия и реших да сменя съединитела с притескатела лагера-комплект и го смених,след ремонта силният шум изчезна или по скоро стана много лек но пак го има след като натисна педала на съединитела изчезва като го пусна пак се чува много е леко но си го има.Моля ако някой е имал подобен проблем да спдели.Благодаря предварително
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
REGULATOR

МнениеПуснато на: Пон Апр 03, 2017 7:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Лагер на първичния вал. Виж маслото да е в норма,и си карай.

Трябвало е да отворите кутията докато е долу,но няма нищо фатално.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
Любомир Мечков

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Апр 03, 2017 8:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Давай цялата газ смело, колегата Регулатор е абсолютно прав.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
стоян70

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Апр 04, 2017 7:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И при мене е същата картинка. Смятам и аз така да карам.
Има ли масло , нямаш място за притеснение. Проблема на тези кутии е , че петата предавка е най- далече от тръбичката за мазане , тази тръбичка се чупи или изкривява от времето и пета скорост започва да вие поради не добро мазане. Продават се китове с двете зъбни колелета + синхронизатора + втулката за вала. Не съм ги намирал под 130 - 140 паунда.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
dragnev79

МнениеПуснато на: Сря Апр 05, 2017 6:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за бързите отговори явно това е слабо място на тези ретро машини.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
Валя и Боян
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: BG Стара Загора

МнениеПуснато на: Пет Апр 07, 2017 6:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Докато говорите за скорости -
Имам излишна скоростна кутия на пежо J5 - ситроен за двигател 90 к.с., изключва първа скорост. Не ми се дава за скраб. Може да свърши работа на някого след ремонт или за части.
При интерес на лични или 0896794937, все пак темата не е моя.
Колега dragnev79, прощавай....
dragnev79

МнениеПуснато на: Пет Апр 07, 2017 9:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Валя и Боян написа:
Докато говорите за скорости -
Имам излишна скоростна кутия на пежо J5 - ситроен за двигател 90 к.с., изключва първа скорост. Не ми се дава за скраб. Може да свърши работа на някого след ремонт или за части.
При интерес на лични или 0896794937, все пак темата не е моя.
Колега dragnev79, прощавай....
Няма проблеми това е много хубаво и е точно на място някой може да има нужда от кутия,или части.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Резервни части, ремонти, аварии Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети