kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пон Май 08, 2017 5:50 pm Заглавие: Помощ при избор на влекач
Здравейте Колеги, имам нужда от съвет относно влекач, с който да тегля англичанка 1100 кг. Ориентирал съм се към Hyundai Terracan 2006 ръчка. Някой, който има опит с такъв влекач, бих се радвал да сподели? Може и предложения за друг в този ценови диапазон Благодаря.
Пуснато на: Пон Май 08, 2017 8:35 pm Заглавие:
Влекача на който си се спрял е супер,Теракана става идеално.Аз последната англичанка,точно 1100кг. я теглих перфектно с CR-V 2,0 147кс.така че дизела не е задължителен.Но,определено дизела е по -добър влекач откъм въртящия момент на мотора.
Пуснато на: Пон Май 08, 2017 8:45 pm Заглавие:
Само внимавай с Теракана, че аз много търсих и не можах да намеря читав. То зависи и от бюджета който е отделен Накрая се спрях на CRV и съм доволен за сега
От всички гореспоменати марки, аз залагам на Теракана. На последните места класирам ХТрейла и трилитровото Терано.
Успех! _________________ M&M - Мими и Милчо
Пуснато на: Вто Май 09, 2017 10:57 am Заглавие:
Опит като собственик нямам, но тъй като много се бях запалил да взема този модел, поне 4-5 Теракана минаха на преглед при моите майстори и нито един не ставаше Така че ако харесаш нещо, задължително го закарай при читав монтьор, да го вдигнат и прегледат основно отдолу. Не разчитай на оглед на място. Успех
От три години карам ръчка 2.9 150 коня, не мисля да го сменям след ремонтите който претърпя, сега е много кораво добиче но докато стане олеле майко. 1100 кг. каравана не я брой за тегло. Гледай съединител, помпа и дюзи най- вече дебело потчертано, щото ремонта не ти мърда от 3000 на горе, а иначе и за оффроуд става и да дърпа може. Заради него си продадох самурайчето.Друго ако те интересува питай
От всички гореспоменати марки, аз залагам на Теракана. На последните места класирам ХТрейла и трилитровото Терано.
Успех!
Gabroveca2604,защото Милчо е лично, а не се познаваме лично, като гледам снимките имаш Терано/Маверик.
Заради 3 литровия мотор ли не го препоръчваш или като цяло?
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4Следваща
Страница 1 от 4
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети