kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Имам въпрос ,вашите тоалетни наелектризират ли се , и ако да как се справяте с проблема?
Моята /купих я нова/ постоянно се наелектризира и събира страшен прахоляк, как мога да се справя с проблема ?
Пуснато на: Нед Авг 06, 2017 8:58 pm Заглавие:
И нашата се праши, но не го отдавам на наелектризиране. Просто влиза някак прах от пътуването. Не съм открила решение на проблема. Просто бъеша по-често _________________ Магия в лилаво
Имам въпрос ,вашите тоалетни наелектризират ли се , и ако да как се справяте с проблема?
Моята /купих я нова/ постоянно се наелектризира и събира страшен прахоляк, как мога да се справя с проблема ?
Всичко де що е пластмаса се наелектризира и лепи всичко. Особено, когато е бяло си личи много. Решава се лесно според мене - един антистатик отдолу и готово
Регистриран на: 21 Юли 2015 Мнения: 1312 Местожителство: Хасково / с. Узунджово
Пуснато на: Пон Авг 07, 2017 9:15 am Заглавие:
loveforever написа:
И нашата се праши, но не го отдавам на наелектризиране. Просто влиза някак прах от пътуването. Не съм открила решение на проблема. Просто бъеша по-често
И при мен постоянно се лепеше прахоляк , но спрях да държа прозореца на микровентилация и вече няма проблеми.При мен прозореца е отзад и явно струята завихря прахоляка и влиза вътре. Кошмар беше при мокра мивка след сутрешния тоалет да тръгнеш да пътуваш. На обяд е сива.... Иначе не съм усетил наелектризирване. Според мен проблема е в изкуствените дрехи ...и от там - заземяване ...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети