| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jlembio

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 8:03 am Заглавие: |
|
|
Аз доколкото схванах се слага около 15мл на една касета. Това би значело че един литър е за около 60 зарвждания. _________________ Магия в лилаво |
|
|
 |
Jlembio

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 9:29 am Заглавие: |
|
|
"Разрежда се 15ml концентрат в 19литра вода(0.8ml в 1литър вода)"
Не е в една касетка а в 19 литра което си е повече. Аз го смятах при 3 литра вода по 0.8ml свръхконцентрат |
|
|
 |
backstage

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 1:13 pm Заглавие: |
|
|
| Jlembio написа: | "Разрежда се 15ml концентрат в 19литра вода(0.8ml в 1литър вода)"
Не е в една касетка а в 19 литра което си е повече. Аз го смятах при 3 литра вода по 0.8ml свръхконцентрат |
Касетата ти е 20 литра бе Мен... |
|
|
 |
Jlembio

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 3:36 pm Заглавие: |
|
|
| backstage написа: |
Новобранец съм. Купих си кемпера миналата есен и още не съм зареждал тоалетната. От това което четох се зареждало 3 литра разтвор. Явно пак съм разбрал недоразбрал. Няма да е за сефте. И все пак - някой ако го е ползвал това чудо, да сподели мнение.
И пак за 60 зареждания ми изглежда евтино - Аква Кем син как се връзва като цена и откъде да си купя евтин? Четох някъде из форума,но не мога да го открия. |
|
|
 |
babkata

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 3:49 pm Заглавие: |
|
|
| Jlembio написа: | | backstage написа: |
Новобранец съм. Купих си кемпера миналата есен и още не съм зареждал тоалетната. От това което четох се зареждало 3 литра разтвор. Явно пак съм разбрал недоразбрал. Няма да е за сефте. И все пак - някой ако го е ползвал това чудо, да сподели мнение.
И пак за 60 зареждания ми изглежда евтино - Аква Кем син как се връзва като цена и откъде да си купя евтин? Четох някъде из форума,но не мога да го открия. |
Mарци продава препарати и консумативи на тедфорд от които е и аквакем син.http://www.kemper-club.com/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=1247 пиши му на лични и ще се разберете какво и колко.
аз сипвам на око между 30-50мл. директно в касетата без да разреждам първоначално. ....то после само ще се разреди ....колкото толкова.
каквото и да правиш на рози няма да замирише  |
|
|
 |
REGULATOR
|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 4:17 pm Заглавие: |
|
|
| На Campingaz препарата смърди ужасно,дано и този не е същия!! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 6:24 pm Заглавие: |
|
|
След пробвани най-различни препарати не искам да ползвам нищо различно от AquaKem Blue.
Зеления АкваКем според мен не е ок. За смърделите от метро направо не искам да пиша. Ние си купуваме син АкваКем - 2литра за 28лв и ни стига за двайсетина зареждания, защото слагам по около 100мл. И аз като Коко не го разреждам, а директно го сипвам в касетата. _________________ Магия в лилаво |
|
|
 |
Любомир Мечков

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 7:06 pm Заглавие: |
|
|
Аз ползвам сашетата на Тетфорд Аква Кем и съм най-доволен. Течният е доста по-слаб  |
|
|
 |
ganev78

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 7:08 pm Заглавие: |
|
|
| И ние пробвахме какво ли не и сме най доволни от синия Аква Ким. Слагаме по 120 мл и ни е издържал и по 3, 4 дни докато се напълни , без да мирише |
|
|
 |
chicken
|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 7:27 pm Заглавие: |
|
|
Аз сега ще правя експеримент. Ако на морето сме на къмпинги навсякъде, ще трябва тоалетната да изкара девет дни, защото ще се ползва, но най вероятно няма да се напълни през това време. Ще заложа на 150 мл
Ама не вярвам  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 7:52 pm Заглавие: |
|
|
Тя тоалетната може да изкара и доста повече (опитно установено), ама дали вие ще можете ... ?  _________________ Магия в лилаво |
|
|
 |
chicken
|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 8:00 pm Заглавие: |
|
|
Е идеята е, ако сме по къмпинги. С моите размери предпочитам навън да ходя, ако не се налага вътре Иначе на първото тридневно излизане не стигна за третата нощувка. После се поправихме, но три денонощия ни е максимума. Та съдя за действието на препарата не толкова по миризмата, колкото по консистенцията, като изливам касетата Така разбрах, че под 100 мл не е добре да се пада
Или не схванах шегата? Така де, схванах я, ама не знам дали се шегуваш или говориш буквално  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 8:11 pm Заглавие: |
|
|
Е то ако не е заради миризмата, какъв е смисъла от препарата?
Не ми се вярва някой особено да го е грижа за последващата преработка на отработения материал независимо дали това ще става при естествени или при създадени от човека условия.
Макар и да се изразих шеговито казаното по-горе си е истинско. За 9 дни лятото е добре 3 пъти да се изхвърля касетата. Ако няма да я напълните за тея три дни, а ще е примерно на половина - слагаш препарат половин доза или 1/3 и на третия ден я изхвърляш и изплакваш. После ново зареждане. И пак казвам това не е задължително, просто е по-практично и приятно. Не пречи и два месеца да си стои пълна касетата. Нищо няма да и стане. Историята познава и доста по дълги случеи. Просто изхвърлянето после ще е доста по-неприятно. _________________ Магия в лилаво |
|
|
 |
chicken
|
Пуснато на: Вто Юни 06, 2017 8:28 pm Заглавие: |
|
|
| А, ей това беше чуденката. Щом опита ти показва, че е добре да се изхвърля на три дни така ще е. Беше ми интересно какво става за повече и дали препарата помага. А за изхвърлянето... Ми друго си е да не пльокат разни неща, а и има ли парченца плакненето е по-продължително. Все излизат и излизат... |
|
|
 |
|