kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Сря Авг 30, 2017 4:40 pm Заглавие:
И според мене Качо няма да намери друга такава оферта. Ивеко, задно, двойна гума, Мобилвета къща... Но, всеки слуша този и онзи и после си пати. Половината форум е в този омагьосан кръг от разбирачи...
Тоя път Трифонов разцепи мрака.Това е верно,най-добрият ти кемпер досега.
Четири месеца борих НЕТА, докато успея да се докопам до тоз. А и немеца Гюнер излезе много точен. _________________ 0888851346, trifonavatanas@gmail.com
И понеже ми звъняха, и основно става въпрос за теглото ми се иска да поясня. Поне това което знам.
1. Фериботните такси са на линеен метър.
2. Винетките са на категория. С М1 навсякъде е с винетка за лек автомобил.
3. Магистралните такси са на габарит или на категория. Роси и Стоян в един от пътеписите си описваха как на някакъв мост са им искали талона на буса, за да видят кемпер ли е или товарен, съответно категория „М“ или „N“.
4. Шофьорската категория- за съжаление в много от страните важат остарели правила, че до 3,5 тона е с любителска книжка, а нагоре с професионална. Това е останало от времето когато категории нямаше. У нас също е така. Надявам се и това да се промени, както стана за ремаркетата, защото в по-напредналите страни не е така. За категория М1 и N1 любителска книжка, за категории М2 и N2 и нагоре- професионална. Немският турчин 10 пъти ми повтори, че този кемпер се кара с „В“ категория и искаше да ми показва книжката си, че няма „С“. В този ред на мисли, ще ми е интересно, как би реагирал българският милиционер спирайки немеца у нас.
Защото нашите хора са си доста некомпетентни. При регистрацията в Ловеч на всяко гише трябваше да обяснявам ЗЗД. И накрая казах, че заключвам кемпера там и си подавам жалбите и т.н. Затвориха халето за цели 20 минути, явно правеха консултации, но накрая се предадоха. После пък искаха да ми връщат еко таксата- цирк. _________________ 0888851346, trifonavatanas@gmail.com
Пуснато на: Сря Авг 30, 2017 10:57 pm Заглавие:
Trifonov написа:
И понеже ми звъняха, и основно става въпрос за теглото ми се иска да поясня. Поне това което знам.
1. Фериботните такси са на линеен метър.
2. Винетките са на категория. С М1 навсякъде е с винетка за лек автомобил.
3. Магистралните такси са на габарит или на категория. Роси и Стоян в един от пътеписите си описваха как на някакъв мост са им искали талона на буса, за да видят кемпер ли е или товарен, съответно категория „М“ или „N“.
4. Шофьорската категория- за съжаление в много от страните важат остарели правила, че до 3,5 тона е с любителска книжка, а нагоре с професионална. Това е останало от времето когато категории нямаше. У нас също е така. Надявам се и това да се промени, както стана за ремаркетата, защото в по-напредналите страни не е така. За категория М1 и N1 любителска книжка, за категории М2 и N2 и нагоре- професионална. Немският турчин 10 пъти ми повтори, че този кемпер се кара с „В“ категория и искаше да ми показва книжката си, че няма „С“. В този ред на мисли, ще ми е интересно, как би реагирал българският милиционер спирайки немеца у нас.
Защото нашите хора са си доста некомпетентни. При регистрацията в Ловеч на всяко гише трябваше да обяснявам ЗЗД. И накрая казах, че заключвам кемпера там и си подавам жалбите и т.н. Затвориха халето за цели 20 минути, явно правеха консултации, но накрая се предадоха. После пък искаха да ми връщат еко таксата- цирк.
Така е,но много малко хора го знаят.И аз съм двойна гума и никъде не съм имал проблеми.Но всеки си има неговото разбиране
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети