kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Съб Май 05, 2018 11:43 pm Заглавие: Дуранкулак
Това лято ще се сложа на северния плаж (Кладенчето) на Дуранкулак.
Не съм бил там до сега. Търся някой да каже от къде се пълни вода там за къпане и миене.
Благодаря!
От 2-3 години не съм ходил на този плаж-доколкото съм чел се казва Св.Анна,но не мисля,че там има от къде да си пълниш вода.Според мен варианта е да ходиш до близките почивни станции или до къмпинг Космос
Пуснато на: Нед Май 06, 2018 5:00 pm Заглавие:
Бе прав е розовия, че мамата си трака, ама ние и това лято ще пробваме Ама този път ще си взема форцелта
Миналата година беше страхотно! Отдавна не съм се чувствал така на нашето море!
Пуснато на: Пон Май 07, 2018 12:23 am Заглавие:
Ние минахме и само разгледахме. Вода не видях, а тези дето се бяха разпищололи в трънките казаха че водата дето имат си я били докарали от Добрич. Лично на мен не ми хареса изобщо. Много народ на малка площ, ************** ****************
Звездичките са вместо негативните ми впечатлениешя от видяното, спестявам ги защото не искам сличайно да засегна някой. _________________ Магия в лилаво
Ние минахме и само разгледахме. Вода не видях, а тези дето се бяха разпищололи в трънките казаха че водата дето имат си я били докарали от Добрич. Лично на мен не ми хареса изобщо. Много народ на малка площ, ************** ****************
Звездичките са вместо негативните ми впечатлениешя от видяното, спестявам ги защото не искам сличайно да засегна някой.
Пуснато на: Пон Май 07, 2018 9:22 am Заглавие:
Миналата година минахме по крайбрежието където разбира се можахме да достигнем с кемпера от границата буквално до Камчия. Там където кемпера не можеше да мине и беше не много далеч от морето оглеждахме пеша. Навсякъде до където би могло да иде човек някак имаше почиващи под някаква форма. Тъй нареченото кладенче така и не ходихме да го видим как изглежда. Само като чух как се пълни вода от там ми стигаше да реша че не бих се възползвала. Същевременно наоколо беше меко казано пренаселено от моя гледна точка до където поглед стига. В къмпинга не влизахме да видим какви са условията, но разбрахме че ако не се настаняваш там дори да си платиш таксата за деня за кемпер(20лв) пак не дават да си налееш вода. Навсякъде наоколо селските чешми са затворени и местните продават водата по левче литъра. Чак на 30км на юг от там имаше чешма в центъра на едно село. _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Пон Май 07, 2018 10:14 am Заглавие:
Ето такава информация очаквам. Мерси!
Лошо... явно ще трябва да се правят разни "пътувания" до най-близката работеща чешма..а за местните жалко... тъжна работа щом продават водата по лев/литър...
Добре, че резервоара на караваната ми е 100 литра. )
Миналата година минахме по крайбрежието където разбира се можахме да достигнем с кемпера от границата буквално до Камчия. Там където кемпера не можеше да мине и беше не много далеч от морето оглеждахме пеша. Навсякъде до където би могло да иде човек някак имаше почиващи под някаква форма. Тъй нареченото кладенче така и не ходихме да го видим как изглежда. Само като чух как се пълни вода от там ми стигаше да реша че не бих се възползвала. Същевременно наоколо беше меко казано пренаселено от моя гледна точка до където поглед стига. В къмпинга не влизахме да видим какви са условията, но разбрахме че ако не се настаняваш там дори да си платиш таксата за деня за кемпер(20лв) пак не дават да си налееш вода. Навсякъде наоколо селските чешми са затворени и местните продават водата по левче литъра. Чак на 30км на юг от там имаше чешма в центъра на едно село.
Здравейте, на къмпитг Космос (Дуранкулак), цената на престой на човек е 8лв., независимо с какво и по какъв нащин ще се нощува (палатка, каравана, кемпер). Ние го използваме като междинна спирка за по 1 вечер за да заредим резервоари с вода и да се изкъпем на нормално течаща вода. Никога не сме имали проблеми с пълненето на резервоалите или каквото и да е било при ползване дори на 1 нощувка. Това с 20-те лева ме изненада. За последно бяхме там в началото на септември и платихме 8+8=16лв за двама души, водихме и куче. Иначе на повечето бензиностанции не отказват да дават вода ( е, желателно е да се зареди и някакво гориво, да не е без хич), понякога се радват и на 2лв за кафе/бира според времето на денонощието
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 1 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети