| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
violleta Клубен член с каравана

|
Пуснато на: Вто Юли 31, 2018 1:16 pm Заглавие: Пътешествия АВГУСТ 2018 |
|
|
Моля, в тази тема да се вписваме за планирани пътувания за месец август. Ние сме свободни цели два месеца и с радост приемаме предложения и компания за диво бивакуване без значение планина или море. Тази година пътешестваме с бус-кемпер. Хубави летни дни за всички  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nevadata

Регистриран на: 20 Яну 2014 Мнения: 127 Местожителство: град.Белене
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2018 12:27 pm Заглавие: Море |
|
|
| Здравейте на 20 Август мисля да ходя на море някъде към Созопол където е диво място без да плащам за място може да ми предложите нещо благодаря ви предварително |
|
|
 |
babkata

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2018 12:53 pm Заглавие: |
|
|
и ние миналото лято през август си търсехме хубаво тихо място на централния плаж на слънчака с безплатно място за паркиране на първа линия до пясъка, без платени чадъри пред нас.....ама всичките такива бяха заети  |
|
|
 |
rozovslon
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2018 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Колеги учители (аз не съм учител, но се мисля за къмпингар),
ние ще ходим на море. Ще е ето тук:
Поздрави!
И весело прекарване!!! |
|
|
 |
chicken
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2018 2:02 pm Заглавие: |
|
|
Темата не беше ли за друго? Или автора да ви остави и тази за таквиз неща, пък да се премести в друга  |
|
|
 |
nevadata

Регистриран на: 20 Яну 2014 Мнения: 127 Местожителство: град.Белене
|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2018 2:08 pm Заглавие: |
|
|
| Добре поправям се ще бъдем на 20 на море но се надявам да не сме сами |
|
|
 |
ganev78

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2018 2:18 pm Заглавие: |
|
|
| babkata написа: | и ние миналото лято през август си търсехме хубаво тихо място на централния плаж на слънчака с безплатно място за паркиране на първа линия до пясъка, без платени чадъри пред нас.....ама всичките такива бяха заети  |
 |
|
|
 |
Trifonov

|
Пуснато на: Пон Авг 06, 2018 8:58 pm Заглавие: |
|
|
Около 15.08 тръгваме за Кападокия. Знам, че не му е сега времето, но времето е тогава, когато има време. Връщане в края на месеца. За срещи по пътя, телефона ми е малко по-надолЕ. Не вярвам нито на "КВП с цифри", нито на Данаил Делчев.  _________________ 0888851346, trifonavatanas@gmail.com |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2018 7:49 am Заглавие: Северно черноморие |
|
|
В периода 15-30.08.2018 имаме желаие за летуване на северното черноморие за 5-7 дни. Приемаме предложения за т.нар. "диво", не сме ходили по този край, така че добре биха дошли всякакви мнения  _________________ GSM 0988310711, Виолета Димитрова |
|
|
 |
kvp155

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2018 11:06 am Заглавие: |
|
|
| Trifonov написа: | Около 15.08 тръгваме за Кападокия. Знам, че не му е сега времето, но времето е тогава, когато има време. Връщане в края на месеца. За срещи по пътя, телефона ми е малко по-надолЕ. Не вярвам нито на "КВП с цифри", нито на Данаил Делчев.  |
Недоверието е хубаво нещо. То е част от причините каращи хората да пътуват и посещават интересни места.
Ако имаш време мини да видиш и долината Ихлара. Не е много далече, а гледката си заслужава. Долу до реката има ресторанти, предлагащи доста вкусна храна и дори може да се спи на нещо като къмпинг зад ресторантите.
На връщане се оглеждай, че може да се засечем нейде из турско, та да споделиш за това прословуто българско недоверие. Това защото на Созопол бях онзи ден и странно, но наистина се оказа че няма места  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2018 11:45 am Заглавие: Re: Море |
|
|
| nevadata написа: | | Здравейте на 20 Август мисля да ходя на море някъде към Созопол където е диво място без да плащам за място може да ми предложите нещо благодаря ви предварително |
Само преди десетина дни минахме цялото разстояние от Шкорпиловци до Синеморец със същата идея в търсене на свободно къмпингуване. В крайна сметка се установихме на Черноморец, неохраняемата ивица. Имаше много къмпингари, както с каравани и кемпери, така и с палатки. Като цяло много ни хареса - сенки, плаж. Беше чисто, има и контейнери за боклук. Препоръчвам ти мястото. В края на градчето има табела къмпинг Черноморец, няколко километра нелош асфалт, граничещ с плажната ивица. _________________ GSM 0988310711, Виолета Димитрова |
|
|
 |
rozovslon
|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2018 1:34 pm Заглавие: |
|
|
| Вие отседнахте ли в тази горичка? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2018 4:01 pm Заглавие: Да |
|
|
| rozovslon написа: | | Вие отседнахте ли в тази горичка? |
Да, Черноморец ни бе по път към Синеморец. Нощувахме и плажувахме един ден там, след което пътувахме на следващия ден за ново подобно местенце по южното черноморие. Минахме почти по всички селца, но не открихме нищо подобно /със сенки и плаж/ и се върнахме вечерта пак на Черноморец, оставайки там още четири дни  _________________ GSM 0988310711, Виолета Димитрова |
|
|
 |
ibogdanov

Регистриран на: 06 Апр 2014 Мнения: 691 Местожителство: Рельово, Самоковско/ Надежда 2, София
|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2018 4:09 pm Заглавие: |
|
|
| rozovslon написа: | | Вие отседнахте ли в тази горичка? |
Не е много радиоактивно, споко Драгирали са дъното преди години и са извлекли хвоста. Историята мълчи в каква посока е замъкнат пЕсОко и кой го е извадил от дъното... |
|
|
 |
Trifonov

|
Пуснато на: Вто Авг 07, 2018 8:43 pm Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Ако имаш време мини да видиш и долината Ихлара. |
Илхара е задължителна. Няма да има по-голямо удоволствие в тази жега да се храниш с потопени във водата крака . Ще се озъртам на връщане. _________________ 0888851346, trifonavatanas@gmail.com |
|
|
 |
|